Големият въпрос: Анелия или Гъмзата – кой кого? (СНИМКИ)

Големият въпрос: Анелия или Гъмзата – кой кого? (СНИМКИ)
5 (100%) 2 votes

Какво се случва между Анелия и Гъмзата? Това вълнува изключително силно почитателите и на двамата!

Нещо прекрасно става между Анелия и Гъмзата. Двамата отдавна са близки приятели, което показаха и чрез свой общ хит, но напоследък сякаш са още по-близки. Това накара мнозина да си зададат въпроса започва ли любов между музиканта на „Ку-ку бенд“ и певицата на „Пайнер“. Един евентуален романс между тях със сигурност би зарадвал голяма част от българите.

Анелия и Гъмзата опасно близки

Анелия и Гъмзата опасно близки

Снощи двамата изпълниха в дует своето парче на концерта в Бургас, който бе част от „Планета Лято 2014“. На сцената Анелия демонстрира изключително близки отношения с Гъмзата. И преди всички да си помислят, че това им е работата, из морския град се разнесе мълва, че купонът между тях е продължил и след концерта, дочу Kliuki.bg.

Започва ли любовта между тях?

Започва ли любовта между тях?

Ако приемем, че действително Анелия и Гъмзата са зараждаща се любовна двойка, то основният въпрос е кой е направил първата крачка към това по-специално сближаване. Музикантът е известен отдавна с похожденията си спрямо дамите, но пък и Ани вече не е онова плахо девойче, омъжено за Коко Динев.

Прекрасна двойка са, нали?

Прекрасна двойка са, нали?

Каквато и да се окаже истината между тях, тази двойка, било приятелска или любовна, може само да радва хората, повечето от които обожават и двамата.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар