Фики Стораро направо е стряскащ

Певецът Фики Стораро е станал огромен. Но не на тегло, а по бицепси, които надминават по големина и главата на дуетната му половинка Галена, видя HotArena.net.

Синът на Човека глас яко се е назобал с анаболи, че направо е заприличал на чудовищен и освирепял звяр. Момчето на Тони явно доста е попрекалил с манията си за перфектно тяло. Снимките, които певецът Фики Стораро качва на страницата си във Фейсбук никак не постигат ефекта, който му се иска, разкри Kluiki.bg.

[caption id="attachment_322264" align="aligncenter" width="300"]Фики Стораро направо се е вманиачил по перфектно тяло Фики Стораро направо се е вманиачил по перфектно тяло[/caption]

Припомняме, че Фики е сред избраниците на лятното турне на музикалната компания „Пайнер”. Този тур е сефте в кариерата на младока. Докато колежките му се гиздят с невероятни тоалети, например Галена се ръсна с цяло състояние от двеста бона за дрешки, тоалети, аксесоари и чанти, Фики давал луди пари, за да изглежда напомпан.

След всеки свой концерт младият изпълнител така се пристрастил към перфектното си тяло, че първо търчал във фитнес залата и търсел поредната доза химия и не му оставало никакво време за гаджета и купони, притесняват се аверите му.

[caption id="attachment_322265" align="aligncenter" width="300"]Фики Стораро вече се превръща в звяр Фики Стораро вече се превръща в звяр[/caption]

Фотосите, които певецът непрекъснато качва на страницата си и се фука с мускули и плочки, никак не очаровали и феновете му. Те откровено го съветвали да спре да зоба и да помпа, че манията му се превръщала в заплаха за физическото му здраве.

Някои от феновете обаче  не били толкова премерени в приказките си, а направо му заповадвали да спре и да се осъзнае какви ги върши.

Самият Фики нехаел. Баща му Тони Стораро също бил сериозно обезпокоен за сина си, разкриват близки до звездите. Фики Стораро е на трето място в своеобразна класация за най-напомпан певец. Челното му място обаче хич не е престижно.