Простотията в "Пайнер" се оказа на много високо ниво!

Никой никога не е изисквал от фолк дивите да притежават висок интелект или да бъдат начетени. В "Пайнер" специално винаги е било най-важно да умееш да вдигаш публиката на крака. И все пак няма как да не останем безмълвни пред това, което показаха две от певиците на тази музикална компания в ефира на "Планета" тази вечер.

[caption id="attachment_322270" align="alignright" width="300"]Димана (вляво) и Сиана (вдясно) от "Пайнер" сразиха родния ефир Димана (вляво) и Сиана (вдясно) от "Пайнер" сразиха родния ефир[/caption]

Сиана и Димана демонстрираха опит за културен изказ на много ниско ниво. И докато втората поне се опитваше да следва някакви вътрешни задръжки, то първата срази ефира с простотията си, видя Kliuki.bg.

"Когато отида някъде на зведение, за да се забавлявам, аз искам касата да ме удари по главата много здраво!" - се изказа Сиана в отговор на въпрос в предаването "Автограф", свързан с развитието на попфолка у нас.

Това бе само върхът в изказванията на Сиана по време на цялото интервю. По всичко личи, че тази изпълнителка на "Пайнер" е доста освободена в поведението си, но за жалост не по собствено желание. Радостното за нея е, че вече си е намерила своята половинка в живота, поне така твърди. Димана също е щастливо обвързана, но тя има и малко детенце.