Константин и Анелия не се съобразиха с нареждането на шефа и си заведоха децата зад кулисите на турнето – глоба не ги лови

Константин и Анелия се взеха за незаменими – пет пари не дават за забраните, които налага шефа. Правят си, каквото им хрумне на турнето, „ако ще да се разчуй”!

Константин и Анелия хвърлиха ръкавица в лицето на Митко Пайнера. Чалга – императорът нареди на турнето да няма никакви деца, жени (мъже), кучета и роднини без работа...С думи прости: Навлеците – вън!

Млади майки като Емилия и Галена се ограничават да контактуват с децата си по телефона, Илиян и Борис Дали са далече от бебетата си.Дори капризната Мария крие кучето в лимузината и хотелската стая, научи kliuki.bg. Понеже Гущеров цака, Пайнера не се сърди, но и тя не го провокира като го влачи зад кулисите. Единственият й близък там е сестра й Ирена, която го играе личен фотограф и асистент.

Константин и Анелия обаче не щат да слушат! Явно са взели твърде насериозно титлите си „Певец на 2013” и „Музикален идол” – затова смятат, че нарежданията не ги касаят и са довлекли домочадието!

Константин остави Надето да нагизди щерка им в диско-тоалет и дори дадоха интервю за дневника. То не беше излъчено – може да си представите по каква причина! Това обаче не попречи на семейството да се забавлява „от първа линия” на концертите и да позира доволно за снимки.

konstantin5

konstantin1

[caption id="attachment_322284" align="aligncenter" width="300"]Защо ли изрязоха интервюто?! Защо ли изрязоха интервюто?![/caption]

konstantin3

[caption id="attachment_322286" align="aligncenter" width="300"]Да кажем на чичко Пайнер: "Дзаааааааак"! Да кажем на чичко Пайнер: "Дзаааааааак"![/caption]

Анелия пък не намери време да заведе Ивон на море и реши да ползва намалението – хем ще плажуват заедно, хем детето ще се убеди колко е страхотна мама на голяма сцена! Докато мама се изявява, баба бди над малката госпожица!

[caption id="attachment_322287" align="aligncenter" width="298"]Кеф 2 в 1: море и турне - незабравими спомени с детето! Кеф 2 в 1: море и турне - незабравими спомени с детето![/caption]

anelia 1

Публична тайна е, че участието в турнето е въпрос на престиж, не на печалба. Изпълнителите се натискат за убийствения тур, за да видят всички кои са в „А отбора” на чалга-гиганта. Константин и Анелия също няма да спечелят нищо от него, но като нищо ще платят глоба, за да усмирят Пайнера.