Диляна Попова хвърли в шок абсолютно всички, дори близките си!

Диляна Попова, която вече е бременна в 8-ия месец и може да роди всеки момент, избухна със скандално разкритие, преди появата на бебето от Асен Блатечки. Манекенката хвърли в шок дори най-близките си хора с признанието, че Асен Блатечки не бил голямата й любов.

Диляна Попова изобщо не му мисли много, а взе, че разкри истината. Тя заяви, че Асен Блатечки не е голямата й любов, но бил идеален за баща на детето й. "Не мога да седя мирно и кротко да си чакам любовта на живота, докато годините минават. Вече съм на 32 и докато дойде мига, в който срещна половинката си, може да мина и 50-те. Тогава обаче ще ми е късно за бременност и раждане", разкри шокиращо красивата Диляна Попова, пише Хотарена.нет.

[caption id="attachment_322323" align="alignright" width="300"]Диляна Попова Диляна Попова шокира с откровението, че Асен Блатечки не е голямата й любов[/caption]

Не е ясно още каква е била реакцията на самия Асен Блатечки, когато е разбрал за неочакваното откровение на новата си изгора, но със сигурност едва ли пърха от щастие. Въпреки че и самият той още се лута и не може с твърдост да избере коя от двете да предпочете - бременната хубавица Диляна Попова, или дългогодишната си благоверна Катерина Горанова.

Колебанията на Асен Блатечки и проблемите със семейството му, донесоха много стрес на Диляна Попова, която признава, че посещава психолог, за да се справи с положението и депресията, която често я потиска.

Диляна Попова изпитва панически ужас от раждането и са й необходими консултации със специалист, за да се пребори със самата себе си и с психическата си нестабилност. За момента терапиите вървели отлично и тя имала завиден напредък.

Припомняме, че преди Асен Блатечки, Диляна Попова имаше доста дълга любов с екс фронтмена на бандата Д2 - Дичо, но очевидно и той не е попаднал в графата й "голямата любов". Любопитно е дали все пак ще я открие и кой ще се окаже късметлията?!