След разрива: Тези снимки на Бориса съсипаха Андрей! (ВИЖ ГИ ТУК)

След разрива: Тези снимки на Бориса съсипаха Андрей! (ВИЖ ГИ ТУК)
4.3 (86.67%) 6 votes

Андрей Арнаудов искаше да накаже Бориса Тютюнджиева, но май тя го наказа!

Андрей Арнаудов е съсипан от снимките на екс любимата си Бориса Тютюнджиева, която му даде добър урок. Казваме „екс“ любимата, защото скандалното поведение на Бориса в столична дискотека миналата събота, стана причина продуцентът да каже „Баста!“ и да прекрати отношенията си с нея. Това разказаха тогава близки до новата светска двойка.

Бориса

Бориса Тютюнджиева наказа Андрей, вместо той нея

Работата е там обаче, че Андрей Арнаудов все още не бил категоричен за раздялата си с моделката, към която продължавал да питае чувства. Той искал да я накаже с решението си и да я накара да размисли, но уви – вместо това, самата Бориса наказа него.

Без да й дреме от раздялата и гнева на Андрей Арнаудов, Бориса Тютюнджиева отново се отдаде на бурна нощ в елитна дискотека. Тя отиде там отново на градус, заедно с вярната си дружка Анастасия и двете буквално скъсаха синджира – за енти път.

„Отчаяна и тъжна ли?! Нищо подобно! Бориса изглеждаше като жена, тотално скъсала юздите и през цялото време се кълчеше, наливаше с алкохол и правеше мили очички на по-атрактивните мъже в клуба. С приятелката й Анастасия се държаха така, сякаш не са дошли да се забавляват, а на директен лов на мъже.

Бориса дивее и сваля мъже, без да й пука

Бориса дивее и сваля мъже, без да й пука

Андрей подивя като разбра каква жена си е взел

Андрей подивя като разбра каква жена си е взел

Андрей да не се тюхка, ами да се благодари, че се е отървал от нея, че щеше да го фалира и съсипе“, коментират присъстващи в дискотеката, станали очевидци на абсурдното поведение на Бориса Тютюнджиева.

Изцепките на Бориса са пословични

Изцепките на Бориса са пословични

Това момиче сякаш е родено в бара

Това момиче сякаш е родено в бара

Между другото, най-верният човек на Андрей Арнаудов – Иван Христов, на свой ред го посъветвал да не се мае, а да разкара един път завинаги Бориса Тютюнджиева от живота си.

След като живее вече няколко години с интелигентната и стилна Ирина Тенчева, Иван Христов поумнял доста и прогледнал за много неща, за разлика от Андрей Арнаудов, който продължава да се държи като в тежък пубертет.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “След разрива: Тези снимки на Бориса съсипаха Андрей! (ВИЖ ГИ ТУК)”

  1. Emille Boev

    авг. 07. 2014

    ОЧИЛАТАТА ХЛЕБАРКА ЗЪБЕЙ НЯМА ПИШКА ЗА ГОЛЯМАТА БОРИСКА! ОТДЕЛНО ОТ ТОВА ДА СИ ПРИПОМНИМ ОЦЕНКАТА МУ ПО СЕКС ДАДЕНА ОТ БИВШАТА МУ СЪПРУГА – ТЯ БЕ ДВОЙКА (2 )!!! С ДРУГИ ДУМИ, ЗА НЕГО НАЙ-ДОБРА ЩЕ Е АСЕКСУАЛНАТА НАДЯ!

Добавете коментар