Андрей Арнаудов искаше да накаже Бориса Тютюнджиева, но май тя го наказа!

Андрей Арнаудов е съсипан от снимките на екс любимата си Бориса Тютюнджиева, която му даде добър урок. Казваме "екс" любимата, защото скандалното поведение на Бориса в столична дискотека миналата събота, стана причина продуцентът да каже "Баста!" и да прекрати отношенията си с нея. Това разказаха тогава близки до новата светска двойка.

[caption id="attachment_322342" align="alignright" width="300"]Бориса Бориса Тютюнджиева наказа Андрей, вместо той нея[/caption]

Работата е там обаче, че Андрей Арнаудов все още не бил категоричен за раздялата си с моделката, към която продължавал да питае чувства. Той искал да я накаже с решението си и да я накара да размисли, но уви - вместо това, самата Бориса наказа него.

Без да й дреме от раздялата и гнева на Андрей Арнаудов, Бориса Тютюнджиева отново се отдаде на бурна нощ в елитна дискотека. Тя отиде там отново на градус, заедно с вярната си дружка Анастасия и двете буквално скъсаха синджира - за енти път.

"Отчаяна и тъжна ли?! Нищо подобно! Бориса изглеждаше като жена, тотално скъсала юздите и през цялото време се кълчеше, наливаше с алкохол и правеше мили очички на по-атрактивните мъже в клуба. С приятелката й Анастасия се държаха така, сякаш не са дошли да се забавляват, а на директен лов на мъже.

[caption id="attachment_322343" align="aligncenter" width="180"]Бориса дивее и сваля мъже, без да й пука Бориса дивее и сваля мъже, без да й пука[/caption] [caption id="attachment_322344" align="aligncenter" width="300"]Андрей подивя като разбра каква жена си е взел Андрей подивя като разбра каква жена си е взел[/caption]

Андрей да не се тюхка, ами да се благодари, че се е отървал от нея, че щеше да го фалира и съсипе", коментират присъстващи в дискотеката, станали очевидци на абсурдното поведение на Бориса Тютюнджиева.

[caption id="attachment_322345" align="aligncenter" width="202"]Изцепките на Бориса са пословични Изцепките на Бориса са пословични[/caption] [caption id="attachment_322346" align="aligncenter" width="300"]Това момиче сякаш е родено в бара Това момиче сякаш е родено в бара[/caption]

Между другото, най-верният човек на Андрей Арнаудов - Иван Христов, на свой ред го посъветвал да не се мае, а да разкара един път завинаги Бориса Тютюнджиева от живота си.

След като живее вече няколко години с интелигентната и стилна Ирина Тенчева, Иван Христов поумнял доста и прогледнал за много неща, за разлика от Андрей Арнаудов, който продължава да се държи като в тежък пубертет.