Напрежението между Глория, Загорова и Данев се покачва!

Голям скандал се заформи между младите Симона Загорова и Симеон Данев. Младата двойка изживява своята първа криза в отношенията, а причината е "ВИП Брадър". Младежът бил твърдо против Мони да участва в шоуто, защото това ще значи да не я вижда и докосва с месеци, научи Kliuki.bg. Освен това Симеон бил и доста ревнив. Той знае много добре какво се случва в подобни риалити формати и че Симона ще бъде подложена на огромно мъжко внимание. Затова не искал по никакъв начин приятелката му да се замесва в такова шоу.

[caption id="attachment_322362" align="alignright" width="300"]Глория и Симеон се обединиха срещу Симона Глория и Симеон се обединиха срещу Симона[/caption]

По принцип Глория също отдавна е против щерка й да се излага на показ пред цяла България, защото много добре познава подобен вид предавания. В началото даже певицата бе забранила изрично на Мони да приема поканата от шоуто, но в последствие отстъпи пред молбите на девойката.

Сега обаче въпросът отново в повдигнат и то от гаджето на Загорова. Глория веднага използвала възможността отново да се опита да разубеди Симона за участието й. Фолк дивата застанала на страната на Симеон Данев и избухнал нов грандиозен скандал на тема "ВИП Брадър".

Изненадата е налице, тъй като рядко "тъщата" и "зетът" се обединяват. Симона Загорова обаче е доста силен характер и най-вероятно ще постигне своето.