Андреа отново е номер едно, но в една доста неприятна класация!

Сензационно или не, най-дебелата певица на "Планета Лято 2014" е Андреа. В това са категорични почитателите на този жанр у нас. Всеки, който е присъствал на едно от турнетата дотук, се е убедил, че половинката на Кобрата е сериозно напълняла и е задминала абсолютно всички свои колежки, които участват на лятното турне.

Може би най-покъртителна беше гледката на откриването в Русе, когато Андреа се появи в тоалет, издаващ изцяло пищната й фигура. Тогава тя падна на колене пред публиката, с което малко отклони вниманието от доста наедрялото си тяло.

[caption id="attachment_322374" align="aligncenter" width="200"]Доста пищна Андреа на турнето шокира феновете Доста пищна Андреа на турнето шокира феновете[/caption]

Във Варна нещата не се промениха, тъй като няма как Андреа да свали килограми само за два дни. Даже доста пищната по принцип Джена е задминала отдавна блондинката и в момента е по-слабата измежду двете, което се видя и в изпълнението на общия им хит.

[caption id="attachment_322376" align="aligncenter" width="300"]Коремчето на Андреа се подава до мускулите на Коцето Коремчето на Андреа се подава до мускулите на Коцето[/caption]

Някои фенове вече се шегуват, че с тези темпове на напълняване Андреа скоро ще скъса някой тоалет на концерт от "Планета Лято 2014". Певицата обаче явно изобщо не се притеснява, защото продължава да излиза облечена във впити по тялото рокли и сценични костюми.

[caption id="attachment_322379" align="aligncenter" width="300"]Виждаме, че и по краката на Андреа има излишни килца Виждаме, че и по краката на Андреа има излишни килца[/caption]

Даже и 20 години по-възрастната Малина е в далеч по-добра форма от Андреа.

[caption id="attachment_322380" align="aligncenter" width="300"]Andrea-turne2 Черната й рокля е пред пръскане[/caption]

Има слухове, че Андреа е качила килограми поради любовна суша. Кобрата не я докосвал от повече от месец, тъй като не искал нищо да го разсейва за мача с Кличко. Така Андреа намирала утеха нощем в храната, дочу Kliuki.bg.