Желанието на Константин се сбъдна (Надя го поставя в риск)

Желанието на Константин се сбъдна (Надя го поставя в риск)
5 (100%) 6 votes

Константин се оказа, че може да „държи вафла в устата си”, но дрехите издадоха сладката му семейна тайна

Константин се оказа страшен тарикат – направи се, че споделя с близките си какво си е пожелал на рождения ден, а всъщност желанието му било вече факт.

Може да си мислите, че вечният купонджия не може да пази тайна и изплюва на момента всичко, което му е на сърце, но грешите! Константин вече е на възраст и има достатъчно професионален опит, за да „държи вафла в устата си”.

Певецът на годината умело презентира дългочакания му летен хит с повторен годеж и бляскав рожден ден. Докато обира плодовете на безплатната си реклама на турнето, сладката му малка тайна лъсна, научи kliuki.bg.

Константин отдавна се кълне, че иска минимум две деца и по всичко изглежда, че желанието му ще се материализира до месеци. Палавото Наде стажува като адвокат, но пак я чакат памперси и биберони, освен ако не върже свекървата да гледа децата й.

Блондинката угодила на капризното си мъжле като отново стопирала за момент кариерата си и вече май била в петия месец, твърдят от HotArena.net. Семейството мълчи и Надежда дори постави в риск здравето си, за да опазят тайната, колкото се може по-дълго.

Константин ще има бебе

Надето държи в ръце тежичката кака, за да опази тайната си

Константин ще има бебе

Константин ще има бебе
Тя носи на ръце дъщеричката си, макар да е наясно, че една бременна може да си позволи само пет килограма тежести. Тя обаче разнася Мариана като дамска чанта и пет пари не дава за риска.
Константин ще има бебе

Константин ще има бебе

Константин е меко казано доволен

Константин ще има бебе

Константин ще има бебе
Дребната й хитрост имаше успех и никой не разбра до снощи….Тогава се публикуваха снимки от лятното им заведение, където се забавляват с Преслава. На кадрите ясно се вижда коремчето на Надежда – сигурен знак, че Константин пак е получил всичко, което иска!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар