Френската актриса Гайе поддържаше сериозна любов с президента Франсоа Оланд, но двамата бяха открити да почиват лятото разделени!

Актрисата, заради която Франсоа Оланд остави Валери Трирвильор, сега може би е заменила президента с друг мъж и това е финансовият консултант на хубавицата  Пиер Пюбасе, пише "Всеки ден".

През януари президентът на Франция обяви, че официално остава без "първа дама", когато се разкри аферата му с Жули Гайе, с около 20 години по-млада от него. Но явно актрисата не е останала за дълго в любовната си връзка с Франсоа  Оланд, защото само няколко месеца след скандала и признанието, че са двойка, тя е видяна на плаж в Корсика. Докато в същото време Оланд си почива в Ла Латерна, около Париж.

[caption id="attachment_322499" align="aligncenter" width="300"]Франсоа Оланд вече не е с Гайе Франсоа Оланд вече не е с Гайе[/caption]

Защо се разделиха той и актрисата, няма коментар, а и едва ли някой от тях публично ще сподели подробности, но сред френските политици подобни любовни авантюри са често срещани. А може би Жули като актриса е прекалено свободолюбива, за да се съобразява с изискванията на политик от ранга на Франсоа Оланд, подозира Kliuki.bg.

Така или иначе кратка се оказа тяхната любовна приказка, по-кратка отколкото всички очакваха. Предстои да разберем как точно ще се развият техните отношения и занапред.