Тежък разрив: Краят на брака с Жоро Торнев съсипа Мира Добрева!

Тежък разрив: Краят на брака с Жоро Торнев съсипа Мира Добрева!
4.1 (81.82%) 11 votes

Мира Добрева избяга с приятелка в Гърция, за да се опита да успокои нервите си!

Красивата водеща Мира Добрева е тотално съсипана след края на брака й с Жоро Торнев. Двамата бяха стабилно и здраво семейство цели седем години, а от любовта им се роди и прекрасния им син Георги.

Мира Добрева и Жоро Торнев обаче вече са посетили адвокат, който да уреди всички формалности при развода им. Причината за който си има име и то е Стела. Това разкриха семейни приятели на Жоро Торнев и Мира Добрева.

Мира Добрева

Мира Добрева силно обичаше Жоро Торнев, но той я предаде

За връзката на режисьора и въпросната Стела, работеща в рекламна агенция, се знае повече от година. Младата и атрактивна дама завъртяла по хитър начин главата на Жоро Торнев, който редовно отсъствал от дома си и прекарвал по цели дни с изгората си – в столицата или по почивки на различни места.

Разбира се, това нямаше как да остане скрито за Мира Добрева, която рухнала от новината. Тогава, типично по мъжки, спипаният в крачка Жоро Торнев излъгал Мира Добрева, че това със Стела е било случаен флирт и че няма нищо общо с нея. Месец по-късно обаче не издържал, потърсил я отново и оттогава не спира да се среща с нея вече цяла година.

Към днешна дата Жоро Торнев открито признал пред близките си, че отношенията му с Мира Добрева отдавна не вървят и че за двамата ще е най-добре да се разведат. Те решили да я карат по-бавно единствено заради сина си Жорко, който трябвало да научи за края на брака им по възможно най-лесния и безобиден начин.

Тъкмо затова Мира Добрева и Жоро Торнев предприеха и общата си почивка това лято и заведоха Жорко на море, пък макар и да бяха настанени в отделни стаи.

Днес хубавата Мира Добрева е в Гърция заедно с добрата си приятелка Десислава Севлиевска, където се опитва да успокои нервите си и да преглътне жестоката обида, нанесена й от изневярата на съпруга й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

7 коментара по “Тежък разрив: Краят на брака с Жоро Торнев съсипа Мира Добрева!”

 1. Joana Rubin

  авг. 08. 2014

  Мира, ти си красива и умна. Хич да не ти пука, ако това е истина. Ще си намериш по-хубав, който ще те обича повече!

 2. NOI

  авг. 08. 2014

  ЕЕЕ…….ЖАЛКО И ЗА ТАЗИ ДВОЙКА. АБЕ КАКВО СТАВА С ТАЗИ БЪЛГАРИЯ И НАЙ-ВЕЧЕ В СОФИЯ – КЪДЕ ОТИДОХА СЕМЕЙНИТЕ ЦЕННОСТИ БЕ ХОРА. ПОМИСЛЕТЕ ЗА БЪДЕЩОТО ПОКОЛЕНИЕ…..НЕ БИВА ТАКА.
  ТЯ ДРУГАТА ЩЕ Е ОТ ДЕН ДО ПЛАДНЕ НО КЕЛ ФАЙДА………

 3. Vesito Ivanova

  авг. 08. 2014

  точно така Мира много си хубава горе главата;;;

 4. Balio Dinev

  авг. 08. 2014

  Тъй е то, парите развалят всичко!

 5. Име (задължително)

  авг. 08. 2014

  Za sajalenie ve4e ne e nito tolkova mlada,nito tolkova hubava,a i s dve deca!!!Edva li ste nameri lesno drug takav maj!!!No dano ne e istina!!!

 6. Peter Mitev

  авг. 08. 2014

  каква трагедия! не ще мигна цяла нощ!

 7. Борисов

  сеп. 01. 2014

  Мира е много скучна и дървена! Това е истината.

Добавете коментар