Мира Добрева избяга с приятелка в Гърция, за да се опита да успокои нервите си!

Красивата водеща Мира Добрева е тотално съсипана след края на брака й с Жоро Торнев. Двамата бяха стабилно и здраво семейство цели седем години, а от любовта им се роди и прекрасния им син Георги.

Мира Добрева и Жоро Торнев обаче вече са посетили адвокат, който да уреди всички формалности при развода им. Причината за който си има име и то е Стела. Това разкриха семейни приятели на Жоро Торнев и Мира Добрева.

[caption id="attachment_322402" align="alignright" width="300"]Мира Добрева Мира Добрева силно обичаше Жоро Торнев, но той я предаде[/caption]

За връзката на режисьора и въпросната Стела, работеща в рекламна агенция, се знае повече от година. Младата и атрактивна дама завъртяла по хитър начин главата на Жоро Торнев, който редовно отсъствал от дома си и прекарвал по цели дни с изгората си - в столицата или по почивки на различни места.

Разбира се, това нямаше как да остане скрито за Мира Добрева, която рухнала от новината. Тогава, типично по мъжки, спипаният в крачка Жоро Торнев излъгал Мира Добрева, че това със Стела е било случаен флирт и че няма нищо общо с нея. Месец по-късно обаче не издържал, потърсил я отново и оттогава не спира да се среща с нея вече цяла година.

Към днешна дата Жоро Торнев открито признал пред близките си, че отношенията му с Мира Добрева отдавна не вървят и че за двамата ще е най-добре да се разведат. Те решили да я карат по-бавно единствено заради сина си Жорко, който трябвало да научи за края на брака им по възможно най-лесния и безобиден начин.

Тъкмо затова Мира Добрева и Жоро Торнев предприеха и общата си почивка това лято и заведоха Жорко на море, пък макар и да бяха настанени в отделни стаи.

Днес хубавата Мира Добрева е в Гърция заедно с добрата си приятелка Десислава Севлиевска, където се опитва да успокои нервите си и да преглътне жестоката обида, нанесена й от изневярата на съпруга й.