Голям: Неочакваното решение на Слави Трифонов разтърси всички!

Голям: Неочакваното решение на Слави Трифонов разтърси всички!
4.7 (94.29%) 7 votes

Слави Трифонов отново доказа, че е човек с главно „Ч“, а не само шоумен!

Слави Трифонов не е само шоумен, бизнесмен или мъж с пари. Той отново доказа, че е човек с главно „Ч“, а решението му разтърси хората от „Шоуто на Слави“. Това довериха източници от медията Би Ти Ви, които нямаха как да скрият адмирациите си към постъпката на Дългия.

Оказа се, че Слави Трифонов е проявил за пореден път огромна щедрост и то съвсем неочаквано. Той извикал хората си в телевизията и раздал на абсолютно всички повече от солидни премии за отпуските им. Нещо повече – парите, които е раздал, Слави Трифонов извадил от своя си личен джоб, а не от авоарите на Би Ти Ви.

Слави Трифонов

СлавиТрифонов показа невероятни човешки качества, браво!

„Решението му да зарадва хората си и да им подари една финансово по-спокойна отпуска, е наистина за пример. Днес, когато всеки се оправдава с кризата и гледа да се измъкне. Когато се съкращават хора и се изхвърлят на улицата като мръсни котета, или работодателите те лъжат с парите, Слави Трифонов показа как трябва да постъпва истински отговорният и кадърен шеф. Браво на него! Хората му са толкова благодарни, че направо настръхнаха от неочаквания подарък“, разказват служители от телевизията.

Оказа се, че това не е инцидентно решение на Слави Трифонов. Откакто кризата навлезе у нас, той не пропускал да подсигури допълнителни средства за всичките си служители и то за всеки празник – било то Коледа, Нова Година, Великден, Рамазан или Байрам ако щеш…

И при това не награждавал само Ку-ку бенд, певците и сценаристите си, а раздавал пари на всички – от музикантите до последната чистачка в студиото му.

„Слави Трифонов наистина е голям! Той е наясно, че когато хората са спокойни, доволни и отпочинали, те ще имат още по-голям ищах за работа и ще вдава далеч повече всеки път. Така действат на Запад и затова там ситуацията е на светлинни години от тукашната, където псевдо шефове не могат да ръководят добре стадо, камо ли друга работа“, коментират очевидци на случилото се със Слави Трифонов и екипа му.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

10 коментара по “Голям: Неочакваното решение на Слави Трифонов разтърси всички!”

 1. Фитотерапия

  авг. 08. 2014

  Браво! Дано се появят повечко такива шефове из България 🙂

 2. Zlatka Trifonova

  авг. 08. 2014

  Велик!И мен ме просълзи!Поздравления!Ех,защо са толкова малко добрите хора като Слави!

 3. Emille Boev

  авг. 08. 2014

  А КОЙ Е НАПЪЛНИЛ " СВОЯ МУ ДЖОБ "?! А СЕТЕТЕ СЕ ДЕ!

 4. Katy Atanasova

  авг. 08. 2014

  Това е задължение на всеки добър работодател! Но за Слави е като опит да изстриете имиджа му на чичо Скрудж, друг е проблема от де толкова печалби, че е като дедо Коледа?!

 5. Име (задължително)

  авг. 08. 2014

  Страхотен браво

 6. Таня глушкова

  авг. 08. 2014

  Страхотен браво

 7. Име (задължително)

  авг. 08. 2014

  Напишете вашия коментар тук…

 8. Име (задължително)

  авг. 09. 2014

  Polovin bulgaria e pod voda a toq razdava pari na
  „slujitelite“ mu, koito v sofia mnogo dobre znaem kvi narkomani,alkoholici itn sa,za kvo im e dal teq pari da gi izigraqt v kazinoto li?

 9. Адмирации…Какво друго ? Некадърниците го плюят- защото нито са давали заплати, нито осигуровки, нито са организирали реалита ли се казваше, нито са били ПЪРВИ В ШОУ БИЗНЕСА- ЗАЩОТО НЕ СТАВАТ…Нека тези таланти да се чувстват щастливи- ЗАЩОТО ЗАСЛУЖАВАТ …Слави не веднъж е казвал, че без тях той нищо не може да направи…Браво Слави !

 10. Просълзявайте се, глупаци! Това щастливо овчарче още много трябва да раздава, защото , ако остане сам, няма да има и стотинка!

Добавете коментар