Слави Трифонов отново доказа, че е човек с главно "Ч", а не само шоумен!

Слави Трифонов не е само шоумен, бизнесмен или мъж с пари. Той отново доказа, че е човек с главно "Ч", а решението му разтърси хората от "Шоуто на Слави". Това довериха източници от медията Би Ти Ви, които нямаха как да скрият адмирациите си към постъпката на Дългия.

Оказа се, че Слави Трифонов е проявил за пореден път огромна щедрост и то съвсем неочаквано. Той извикал хората си в телевизията и раздал на абсолютно всички повече от солидни премии за отпуските им. Нещо повече - парите, които е раздал, Слави Трифонов извадил от своя си личен джоб, а не от авоарите на Би Ти Ви.

[caption id="attachment_322407" align="alignright" width="211"]Слави Трифонов СлавиТрифонов показа невероятни човешки качества, браво![/caption]

"Решението му да зарадва хората си и да им подари една финансово по-спокойна отпуска, е наистина за пример. Днес, когато всеки се оправдава с кризата и гледа да се измъкне. Когато се съкращават хора и се изхвърлят на улицата като мръсни котета, или работодателите те лъжат с парите, Слави Трифонов показа как трябва да постъпва истински отговорният и кадърен шеф. Браво на него! Хората му са толкова благодарни, че направо настръхнаха от неочаквания подарък", разказват служители от телевизията.

Оказа се, че това не е инцидентно решение на Слави Трифонов. Откакто кризата навлезе у нас, той не пропускал да подсигури допълнителни средства за всичките си служители и то за всеки празник - било то Коледа, Нова Година, Великден, Рамазан или Байрам ако щеш...

И при това не награждавал само Ку-ку бенд, певците и сценаристите си, а раздавал пари на всички - от музикантите до последната чистачка в студиото му.

"Слави Трифонов наистина е голям! Той е наясно, че когато хората са спокойни, доволни и отпочинали, те ще имат още по-голям ищах за работа и ще вдава далеч повече всеки път. Така действат на Запад и затова там ситуацията е на светлинни години от тукашната, където псевдо шефове не могат да ръководят добре стадо, камо ли друга работа", коментират очевидци на случилото се със Слави Трифонов и екипа му.