Емилия получи разкошна изненада от своя любим!

Коко Динев изненада прекрасно Емилия - пишат и от "Всеки ден", че бизнесменът е изненадал половинката си с колие "Пиаже" на стойност 20 000 евро. Поводът за скъпия подарък не е известен, но близки споделят, че е по случай годишнина от запознанството между Емилия и Коко, които са заедно вече от години и от тази връзка имат и син.

По принцип Коко е известен с това, че прави скъпи подаръци на своите любими жени. При развода си с Анелия й завеща голям апартамент, а сега Анелия и Ивон, живеят в голяма къща, за която също е помогнал Динев. Той искал детето му да има спокойствие и да живее добре, а и имотът бил на нейно име.

[caption id="attachment_322423" align="alignright" width="300"]Емилия радостна след подарък на Коко Емилия радостна след подарък на Коко[/caption]

А от кратката си авантюра с Преслава, Динев подарил на брюнетката, както се говори, апартамент в Сандански, който сега тя давала под наем.

Динев обича да демонстрира лукс, затова големите подаръци са нещо обичайно за него, научи Kliuki.bg. Но пък жените, които са с него, може би заслужават някое и друго скъпо бижу, защото това е един от мъжете, които трудно могат да влязат в графата "благоверен съпруг", поне според всички хорски слухове и множеството му запознанства. Последната му жена е Емилия, дано връзката им продължи за в бъдеще.