Нанси Карабойчева е силно наранена от действията на Добромир Димитров!

Първата криза между Нанси Карабойчева и Добромир Димитров започна. Мис България се е скарала жестоко с волейболния ни национал, а причината е доста сериозна. Оказва се, че Нанси иска да става майка. Нещо, което към момента не влиза в плановете на Добчо, научи Kliuki.bg.

Волейболистът в момента е отдаден изцяло на своята кариера. Той тъкмо се наложи като титуляр в националния ни състав и не иска това да се променя при новия наставник Пламен Константинов. Освен това Добромир Димитров не се чувствал никак готов за дете, въпреки че отношенията му с Нанси Карабойчева са изключително сериозни и задълбочени от цели 3 години насам.

[caption id="attachment_322437" align="alignright" width="300"]Криза започна между Нанси Карабойчева и Добчо! Криза започна между Нанси Карабойчева и Добчо![/caption]

Прелестната блондинка от село Юнаците обаче е на съвсем друг етап от живота си и това е основният проблем, който я мъчи в момента. Макар да е още студентка и твърде млада за родител, Нанси обожавала децата и в частност бебетата, разкриват близките й. Тя не спира да залива Фейсбук профила си с бебешки снимки. Скоро хубавицата ще предаде короната на следващата Мис България и ще има време за отглеждане на дете. Затова тя копнеела да има свое бебче, за което да се грижи.

Не се знае докъде ще стигнат проблемите между двамата влюбени, но към момента Нанси Карабойчева е силно наранена от своя любим. Тя счита поведението му за крайно незряло, но пък и Добчо има своите аргументи.