Асен Блатечки се превърна в жертва на красивата Диляна Попова...

Жалко, много жалко за Асен Блатечки. Актьорът се подведе по чувствата и си изпати жестоко. Той направи бебе на Диляна Попова и може би ще съжалява за това цял живот, защото се оказа, че манекенката никога не е обичала истински колегата си, а е търсила мъж за бебе, както вече писа Kliuki.bg.

Асен Блатечки беше луд по Диляна Попова до момента, в който тя забременя. Тогава лъсна истинската същност на актрисата. Любовта не е била водещото за тази бременност, а по-скоро билогичният часовник. В Блатечки Диляна е видяла идеалния татко за детето си. Той е привлекателен на визия, известен, до голяма степен и заможен. Все неща, до които повечето жени желаят да се докоснат.

[caption id="attachment_322444" align="alignright" width="300"]Асен Блатечки се чувства измамен от Диляна Попова Асен Блатечки се чувства измамен от Диляна Попова[/caption]

Проблемът обаче се състои в това, че Асен Блатечки наистина е вярвал в любовта на Диляна Попова и точно заради това се е съгласил да й направи бебе. В последствие истината лъсна и вече е ясно, че звездата от Love.net е преметнала хитро колегата си от "Стъклен дом".

В момента Асен Блатечки вече е разделен с Диляна Попова, но за разлика от нея, той доста страдал от този факт. Не може да се върне при красавицата обаче, тъй като вече му е ясно, че тя не го обича. Затова той отново е при семейството си, но болката от авантюрата с Диляна остава. А и на този свят ще се появи дете, което ще му напомня цял живот за измамата на Попова.