Измамата на Диляна Попова, която провали живота на Асен Блатечки…

Измамата на Диляна Попова, която провали живота на Асен Блатечки…
5 (100%) 5 votes

Асен Блатечки се превърна в жертва на красивата Диляна Попова…

Жалко, много жалко за Асен Блатечки. Актьорът се подведе по чувствата и си изпати жестоко. Той направи бебе на Диляна Попова и може би ще съжалява за това цял живот, защото се оказа, че манекенката никога не е обичала истински колегата си, а е търсила мъж за бебе, както вече писа Kliuki.bg.

Асен Блатечки беше луд по Диляна Попова до момента, в който тя забременя. Тогава лъсна истинската същност на актрисата. Любовта не е била водещото за тази бременност, а по-скоро билогичният часовник. В Блатечки Диляна е видяла идеалния татко за детето си. Той е привлекателен на визия, известен, до голяма степен и заможен. Все неща, до които повечето жени желаят да се докоснат.

Асен Блатечки се чувства измамен от Диляна Попова

Асен Блатечки се чувства измамен от Диляна Попова

Проблемът обаче се състои в това, че Асен Блатечки наистина е вярвал в любовта на Диляна Попова и точно заради това се е съгласил да й направи бебе. В последствие истината лъсна и вече е ясно, че звездата от Love.net е преметнала хитро колегата си от „Стъклен дом“.

В момента Асен Блатечки вече е разделен с Диляна Попова, но за разлика от нея, той доста страдал от този факт. Не може да се върне при красавицата обаче, тъй като вече му е ясно, че тя не го обича. Затова той отново е при семейството си, но болката от авантюрата с Диляна остава. А и на този свят ще се появи дете, което ще му напомня цял живот за измамата на Попова.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Измамата на Диляна Попова, която провали живота на Асен Блатечки…”

  1. пия

    авг. 09. 2014

    ………..

  2. daqna

    авг. 21. 2014

    Напишете вашия коментар тук…

Добавете коментар