България има честта да притежава уникални красавици!

Женската красота на България е отдавна известна, но когато тя се съчетае и с интелект, става просто велико. Нашата страна има честта да притежава изключително умни и красиви дами. За да докаже правотата на твърдението си, Kliuki.bg се свърза с две от българските студентки, които красят ИУ - Варна и АМТИИ Пловдив.

Яна Георгиева и Лилия Милева са две от момичетата, които доказват, че можеш да следваш мечтата си. без да изоставяш образованието си. Въпреки че и двете успяха да пробият в модата и вече се снимат за различни списания, те продължават да учат усилено и се надяват на успешно дипломиране в скорошно бъдеще.

[caption id="attachment_322449" align="aligncenter" width="300"]Яна Георгиева е сред най-красивите ни студентки Яна Георгиева е сред най-красивите ни студентки[/caption]

Лили е родом от Пловдив, а Яна от Бургас. Преди две години втората стъпи на върха в родния си град, печелейки короната на Мис Бургас. Няма съмнение, че с подобна визия скоро ще има и още награди за нея.

[caption id="attachment_322453" align="aligncenter" width="234"]Лилия Милева поразява варненските улици с красотата си Лилия Милева поразява пловдивските улици с красотата си[/caption]

Едва на 21 години, двете красавици са решени на всичко да успеят в модния бизнес на територията на България, което е похвално.

[caption id="attachment_322456" align="aligncenter" width="200"]Убийствено тяло от младата студентка Яна Георгиева Убийствено тяло от младата студентка Яна Георгиева[/caption]

Определено Лилия Милева има известна прилика с фолк дивата Емилия.

[caption id="attachment_322457" align="aligncenter" width="225"]Лили изобщо не отстъпва по тяло на Яна Лили изобщо не отстъпва по тяло на Яна[/caption] Коя от двете ви харесва повече?