Анджелина Джоли разби илюзиите на Брад за сватба - за жалост на всички фенове на звездната двойка, актрисата обяви публично, че това не стои в плановете им!

Въпреки че много почитатели на Анджелина Джоли и Брад Пит по света се надяваха, че тази есен една от най-харесваните двойки в света ще сключи брак в имението си във Франция, това няма да се осъществи. Както пишат и от изданието "Актуално", Джоли напълно опроверга всички коментари и разби надеждите на половинката си, а и на много чакащи това събитие с изказване пред известното списание "ОК", че сватбата не е на дневен ред в плановете на семейството.

[caption id="attachment_322467" align="aligncenter" width="300"]Анджвлин аДжоли разби илюзиите на Брад за сватба Анджвлина Джоли разби илюзиите на Брад за сватба[/caption]

Макар че имат шест деца, сгодиха се, носят постоянно годежните си пръстени, за Анджелина Джоли и Брад Пит явно бракът е просто един подпис, от който те нямат нужда, а всъщност ако досега са се разбирали добре, защо им е узаконяване след като са вече семейство?! Май най-пострадали от новината ще останат феновете на двете емблематични за киноиндустрията имена.

[caption id="attachment_322468" align="aligncenter" width="267"]Двойката Брад и Анджелина вече отглеждат заедно своите шест деца Двойката Брад и Анджелина вече отглеждат заедно своите шест деца[/caption]

Kliuki.bg припомня, че знак на любовта между двамата остават децата и диамантеният пръстен  на ръката на красивата актриса Анджелина Джоли. Но пък хората на изкуството често сменят своето настроение и решения, затова остава надеждата за хората, които очакват тази сватба.