Огромна трагедия споходи Златка Димитрова и любимия й Миро!

Бяхме свикнали Златка Димитрова да лее сълзи в ефира на Нова ТВ, но за нейна зла участ тези сълзи се пренесоха с още по-голяма тежест в личния й живот. Днес драмата за Злати и Миро е огромна. Те изгубиха бебето си, което беше на няколко месеца в утробата на плеймейтката. Жестоката вест бе оповестена от самата Златка във Facebook, видя Kliuki.bg. Там тя не сподели каква точно е причината, но съвсем ясно разкрива, че е пометнала.

[caption id="attachment_322506" align="aligncenter" width="300"]Огромна болка споходи Златка Димитрова: Тя изгуби най-ценното си в живота... Огромна болка споходи Златка Димитрова: Тя изгуби най-ценното си в живота...[/caption]

Златка Димитрова забременя от своя възлюбен преди няколко месеца, но всъщност бременността й не може да се каже, че е била безпроблемна, тъй като самата тя сподели пред Гала, че има проблем със сърцето, заради което смята да роди секцио. За нещастие обаче до раждане така и няма да се стигне. Дали този проблем е в основата на трагедията, можем само да гадаем.

Сега болката за Златка Димитрова и Миро е наистина огромна. В посланието си в мрежата тя моли всички да бъдат съпричастни и да оставят двамата да изживеят тази мъка сами. Вижте дословно как Злати оповести трагичната вест във Facebook.

Zlatka-poslanie