Голям срам! Венета Харизанова излъгала за работата си

Голям срам! Венета Харизанова излъгала за работата си
5 (100%) 4 votes

Мнозина вярваха, че на Венета Харизанова са й предложили работа в телевизия на Берлускони! Това обаче се оказа долна лъжа!

Венета Харизанова така и не започна работа там. Разбира се, разказвала, че всъщност тя е отказала, понеже предлаганата й сума била доста малка, но пък също така доста нейни познати смятат, че тя просто много е преувеличила случката и на нея ужасно много й се иска да работи в телевизия и то извън България.

Венета Харизанова излъгала за работата си

Венета Харизанова излъгала за работата си

Както самата Венета Харизанова се хвалела, на нея й предлагали работа от цели три телевизии в България, затова тя отказала за Италия, коментира и изданието „Всеки ден“. Това обаче най-вероятно е плод на доста силното й въображение.

Самочувствието на Венета било доста голямо, а тя отдавна искала да работи като водеща и да я дават по телевизия. Както знаем, тя се изяви за кратко като лице на предаването „Жените говорят“ по ТВ7, припомня Клюки.бг. Явно това й е вдъхнало кураж, а освен това Слави Трифонов често я канеше като водеща на свои продукции по телевизията.

Всъщност Венета Харизанова е модел и не може особено да се похвали с голям журналистически опит или дълга кариера в телевизията, но както много други, и тя компенсира това с красота, популярност и голяма доза привлекателност. Надяваме се хубавицата да открие скоро своето истинско призвание или отново да я видим на екрана в ролята на водеща.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Голям срам! Венета Харизанова излъгала за работата си”

  1. ivana

    авг. 10. 2014

    veneta harizanova e mnogo nekompetentna, 4etoh 4e iska da po4ne rabota v rai v televiziata na berluskoni. ha ha ha…..rai e darjavna televizia, a televiziata na berluskoni se kazva mediaset.

  2. Monkey

    авг. 29. 2014

    Определено доста глуповата,грубовата в изказ…красива да,но журналистка ооооооо неееее

Добавете коментар