Личната драма на Гена Трайкова предизвика редица коментари в медията!

Въпреки летния сезон, из коридорите на bTV е доста шумно. А причината за това е личната драма на главния редактор на новините Гена Трайкова, която разбуни "кошера" и стана повод за клюки и коментари сред колегите й.

Припомняме, че откакто се издигна на поста си, Гена Трайкова не се ползва с особено уважение и обич от колегите си, тъй като избухливият й и вечно недоволен характер потиска и съсипва болшинството от репортерите, научи Kliuki.bg. Затова и последните били категорични, че Гена Трайкова сама си е заслужила болката, която изпитва в момента.

[caption id="attachment_322546" align="alignright" width="300"]Гена Трайкова Гена Трайкова отново е сама и изоставена - към Венелин Петков път назад няма[/caption]

А именно - че този, заради когото тя изостави дългогодишния си благоверен Венелин Петков, тези дни сам й би шута. Става дума за новинарят Иван Георгиев, в когото Гена Трайкова се влюби като тийнейджърка и забрави близки, приятели и самия Венелин Петков.

Иван Георгиев обаче не издържа дълго с нея и я заряза, без окото му да трепне, пише вестник "Всеки ден". А Гена Трайкова изпадна в кризата на натирената булка, разкриват колегите й от нюзрума на медията.

"Нямаше как връзката им да не свърши така и това беше очевадно за всички, само не й за Гена Трайкова. Първо Иван Георгиев е доста по-млад от нея и вижданията им за много от нещата се разминават тотално. Второ двамата са постоянно заедно заради работата, което в крайна сметка убива всяка любов, ако хората наистина не са един за друг. И също така Гена Трайкова продължава да се умилква на баш шефа си Венелин Петков, което дразнеше Иван още от първия ден", коментират колеги на русокосата новинарка.

Днес Гена Трайкова била двойно съсипана - не само заради раздялата с Иван Георгиев, но и заради това, че тя остава напълно сама, докато бившият й Венелин Петков се загаджи с новото попълнение в bTV и редова манекенка Полина Гергушева.

С новата си любов Венелин Петков тотално отряза всички пътища и надежди на Гена Трайкова да се съберат отново. Явно Гена Трайкова ще трябва доста да помисли над характера си и да пробва да го промени, ако се надява на нова и този път здрава връзка.