Фенове на чалгата се гаврят с Илиян след сватбата му!

Най-щасливият ден на певеца Илиян се превърна в жестока подигравка към него. Както Signal.bg съобщи първи, Илиян вдигна шумна и пищна сватба в Слънчев бряг, точно преди концерта на "Пайнер" в Бургас. Феновете на тази музика обаче не подминаха разликата във визията между певеца и булката му Камелия. Из интернет форумите се отбелязва с подигравателен тон, че Ками е поне с 5 см. по-висока от младоженеца. Освен това изглеждала поне с 10 години по-млада от него, а красотатата й била в пъти по-голяма от тази на Илиян, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_322582" align="alignright" width="300"]Ето го Илиян на сватбата му, наистина е видимо по-нисък от булката си Ето го Илиян на сватбата му, наистина е видимо по-нисък от булката си[/caption]

"Клетото девойче... Кой го излъга така, няма ли родители, приятели, които да я бяха спрели от тази грешка. Та той е по-нисък от нея, да не говорим за разликата в годините..." - гласи един от най-унизителните за Илиян коментари.

Според доста от феновете тази сватба е била смешна, тъй като двойката изглеждала нелепо заедно. Любовта обаче явно не се влияе от тези неща, тъй като Камелия изглежда безкрайно щастлива с Илиян и дори наскоро му роди бебе. Както често се получава, красавицата се влюби в "звяра", в което няма лошо, разбира се.