Андреа или Преслава? Големият въпрос, който породи жестока битка сред почитателите на този тип музика!

"Планета Лято 2014" вече е в историята, но битката за слава между изпълнителите продължава. Тази година кандидатките за най-голям фурор на турнето са две - Андреа и Преслава. Техните фенове почти се хванаха за гушите в различни форуми, определяйки своята любимка като номер едно. В това обаче никой не може да бъде сигурен, защото и двете завладяха почитателите на попфолка.

[caption id="attachment_322596" align="alignright" width="300"]Андреа срещу Преслава е голямата битка за славата на "Планета Лято 2014" Андреа срещу Преслава е голямата битка за славата на "Планета Лято 2014"[/caption]

Снощи в Благоевград Андреа действително направи голямо шоу и неслучайно публиката не я пускаше да си тръгне с възгласите "Още, още....". Блондинката действително се представи много силно на тазгодишното турне и сякаш изживя своя апогей. Още на първия концерт в Русе тя се хвърли на колене пред публиката, което доведе до екстаз мнозина. Това бе повторено и от други певици след това, но си остава запазена марка на Андреа.

Преслава от своя страна винаги се е отличавала с най-многобройната тълпа от фенове през последните поне 7-8 години. На концерта в Бургас тя даже се просълзила от възгласите на публиката, която не я пускала да слезе от сцената, научи Kliuki.bg.

Битката за славата на "Планета Лято 2014" е свирепа. Другите певици също са оставили добри впечатления, както и мъжете, участвали в турнето. Андреа и Преслава обаче са тези, които са разчувствали най-много публиката. А вие коя от тях избирате?