Галена подлуди зрителите на лятното турне на „Пайнер”

Поп фолк дивата Галена не е никак от кротките. Ако трябва да се надпреварват коя е по-скандална и провокативна, едва ли ще има победител между Галена и Андреа. На лятното турне на „Пайнер” не друг, а двете чалгаджийки бяха в „окото на бурята”. Те взривиха Фейсбук и провокираха аудиторията.

[caption id="attachment_322594" align="alignright" width="300"]Галена обича да провокира Галена обича да провокира[/caption]

Първа половинката на националния шампион по бокс Кубрат Пулев- Андреа отсвири забраните на шефа си Митко Пайнера. Въпреки изричната му заповед момичетата на музикалната компания „Пайнер” да се явяват на концертите в прилично облекло, първата поява на Андреа „изби рибата”. Тя имаше по себе си всичко друго, но не и достатъчно плат, припомни Kluiki.bg.

Русото изкушение се появи на сцената по черни гащи, черни жартиери и боди с дълъг ръкав в същия цвят. Заради ината и ексцентричността си Андреа отнесе пет бона глоба от работодателя си.

Но изненадите не спряха дотук. Галена повтори номера на колежката си. Припомняме, че преди това певицата получи своеобразна статуетка, с която Димитър Димитров я награждава за десет години активна музикална кариера и я титулува за най-добра певица.

Тази награда до краен предел вдигна адреналина на останалите, които се почувстваха пренебрегнати заради труда си и хитовете, които непрекъснато изкарват.

Те открито запитаха с какво са по-долу Преслава, Емилия и Анелия, които също са едни от най-вървежните изпълнителки, имат милион почитатели и техните парчета моментално се запяват по дискотеки и чалготеки.

Без отговор остана и въпроса им защо доказали се певици като Глория, Ивана и Камелия не са получили награда и признание от босовете си?

Галена, вместо да се свие и мирува, реши да действа както си знае. Една от най-оборотните фолкаджийки също пренебрегна забраните и се яви пред публиката по бельо. Скандалното й поведение на сцената и още по-оскъдното й облекло накара хиляди майки да настръхнат срещу нея, а социалната мрежа да прегрее от коментари. Певицата на годината бе безмилостно оплюта. „Не може майка безсрамно да се кълчи пред децата ни, още повече че и нейния син я гледа по телевизията”, не мирясваха моралисти. Дали обаче след тези своеволия и бурни реакции на публиката Галена ще отнесе солидна глоба от шефа си Митко Пайнера, особено сред като получи награда от него?, питат се и колежките й.