Бориса Тютюнджиева довърши Андрей с див купон на морето

Бориса Тютюнджиева довърши Андрей с див купон на морето
4.7 (93.33%) 3 votes

Бориса Тютюнджиева показа на Андрей Арнаудов къде е мястото му в живота й!

Докато телевизионният бизнесмен Андрей Арнаудов се опитва да си намери нова работа, след краха на ТВ7, то Бориса Тютюнджиева никак не се трогва от това. Красавицата изостави съпродуцента на „Къртицата“ в може би най-тежкия миг за него от дълго време насам. Снощи Бориса се развилня в бургаския Hacienda Beach, където очевидци разказват, че алкохолът и мъжете са били в изобилие, научи Kliuki.bg. Манекенката е купонясвала лудо и по нищо не си е личало, че страда по някакъв начин за кръстопъта, в който се намира животът на Андрей.

Бориса Тютюнджиева довърши Андрей с див купон на морето

Бориса Тютюнджиева довърши Андрей с див купон на морето

Отношенията между Бориса Тютюнджиева и тв водещия не са никак добри през последния месец. Откакто Андрей затъна финансово, всичко се промени. Слуховете дори вещаят, че именно Бориса е пропиляла по-голямата част от парите му, тъй като Арнаудов се престара да я развежда из Европа, за да компенсира разликата в годините, а и във външността.

Към днешна дата обаче Бориса Тютюнджиева изглежда безкрайно отегчена от връзката им и дори се говори, че от любовната им афера вече нищо не е останало, като само различните дестинации на двамата през последните седмици им пречат да сложат официално края. Манекенката не спира с купоните, без въобще да я интересува емоционалното състояние на Андрей, което хич не било добро напоследък.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Бориса Тютюнджиева довърши Андрей с див купон на морето”

  1. al

    авг. 11. 2014

    всеки получава това което заслужава няма парички чао Андрей

  2. олег

    авг. 12. 2014

    тя е красива, той чичко паричко. Всичко си е на мястото. КЛАСИКА!

Добавете коментар