Ники Михайлов се разтапя от нежност по Елинор! (НЕПОКАЗВАНА СНИМКА)

Ники Михайлов се разтапя от нежност по Елинор! (НЕПОКАЗВАНА СНИМКА)
4 (80%) 4 votes

Ники Михайлов може да е суетен глезльо и колекционер на чалгаджийки, но и любящ внук, син и брат

Ники Михайлов има една особена черта в характера, която не крие, но която никой не се опитва да забележи – от малък душа дава за най-близките си хора.

Да, всеки обича мама, тате, баба, дядо, брат, сестра… Но при Ники Михайлов чувството е особено дълбоко. Отдадеността му към най-близките – не знае граници, убеди се kliuki.bg!

Синът на Боби не напразно е критикуван заради болезнената си суета или слабостта си към чалгаджийки и моделки, но никой не може да отрече жестовете, които е способен да направи за семейството си.

За да изненада мащехата си Мария Петрова в предаване, кацна в родината за броени часове. Не пропуска да уважи любимия си дядо Бисер, който го е отгледал. Татуирал е името на покойната си баба. Баща му пък е най-ценния съветник и коректив. Тези, които са му най-на сърце обаче са сестрите.

Кака му Бисера не напразно кръсти първородния си син на Ники Михайлов. „Бебето” на семейството Елинор пък го е провъзгласила за своя герой и има защо. Нейният батко я обожава и глези от първия ден. Изслушва я, поощрява я и й се кара, но тя е неговото най-любимо същество!

Така е от детството, та до днес. Доказателство за това е една мила снимка от семейния им архив. Ники Михайлов, за разлика от повечето тийнейджъри не отбягва бебетата, а гушка и се разтапя от нежност по „своето”. Елинор пък, от своя страна, вместо снимка на разни момчета, предпочита да сложи на стената си точно тази с батко.

Ники Михайлов гушка бебето Елинор

Кой ме обича най-много?! Моят батко – Ники Михайлов, разбира се!

Алисия или която бъде официалната избраница на Ники Михайлов, трудно би се справила с подобна конкуренция, но със сигурност би била обожавана.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар