Ще ви смае: Вижте какво получи Никол от гаджето си за ЧРД! (ПЛЮС СНИМКИ ОТ КУПОНА)

Ще ви смае: Вижте какво получи Никол от гаджето си за ЧРД! (ПЛЮС СНИМКИ ОТ КУПОНА)
4.4 (88%) 5 votes

Хубавата Никол Станкулова отпразнува най-незабравимия си рожден ден!

Приказно красивата синоптичка Никол Станкулова прекара най-прекрасния си рожден ден досега. Не, защото го празнува на Маями например – не! А защото най-сетне го прекара с мъж, когото истински обича – новото й гадже.

Никол

Прекрасната Никол винаги е била обградена от много приятели

Доказателството, че Никол Станкулова е истински влюбена в младежа, с когото излиза от месеци и дори запозна с родителите си, е фактът, че Никол се зарадва като малко дете на подаръка си. Ако той беше скъпа вещ, дреха, телефон или кола – иди-дойди, всеки ще му се зарадва. Гаджето на Никол обаче й подари нещо съвсем неочаквано – огромен букет цветя и… тортата за празника й.

Ако щете вярвайте, но да – Никол Станкулова, която доста хора са заклеймявали като егоцентрична и интересчийка, доказа точно обратното. Тя се зарадва като малко хлапе на една обикновена торта за ЧРД, но поднесена й с много обич от любимия човек. Това разказаха присъстващи на купона, който Никол вдигна в популярно столично заведение навръх празника си.

Никол с гаджето си на купона за рождения си ден

Никол с гаджето си на купона за рождения си ден

Прекрасната торта, която й подари любимия

Прекрасната торта, която й подари любимия

Подготовката на Никол преди празника - макар че тя е достатъчно хубава и без да я гримират

Подготовката на Никол преди празника – макар че тя е достатъчно хубава и без да я гримират

„Някои хора може да се шашнат от подаръка, който получи Никол, но това ще са главно кифлите, с два грама мозък между ушите. Това, че гаджето на Никол й подари торта, не означава, че е беден. Напротив – момчето е стабилно финансово, но връзката му с Никол е още в началото и затова двамата се разбраха да няма скъпи подаръци, задължения и прочие. Идеята, разбира се, е на Никол, която от дън душа мрази такива неща и не иска да се чувства зависима и длъжна никому“, разкриха дружки на хубавата синоптичка.

Никол Станкулова била силно влюбена в новия си приятел и точно затова искала двамата да се опознаят добре, преди в отношенията им да се набъркат парите, колите, даровете и прочие, заради които рискува отново да се превърне в клюка номер едно за медиите.

„Никол постъпи абсолютно правилно. Купонът беше наистина забавен, хората весели, а тортата – облизахме си пръстите“, смеят се близки до Никол Станкулова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар