Фенките на Фики Стораро са в потрес, скубят си косите

Мускулестият поп фолк певец Фики е на път да се разведе с поп фолка. Синът на Човека глас най-вероятно ще се ориентира към друг жанр и той е поп музиката. Композитори вече налитат на младото дарование също като „мухи на мед” и му предричат бляскаво бъдеще и в тази област на пеенето, съобщава Lifestyle.bg.

[caption id="attachment_322701" align="alignright" width="300"]Фики се прощава с поп фолка Фики се прощава с поп фолка[/caption]

Изпълнителят на „Кажи ми като мъж на мъж” е взел решението , тъй като се е записал в музикалната академия в специалността „Поп и джаз пеене”. Баща му, певецът на Ара мюзик и Диапазон рекърдс напълно е одобрил избора на сина си, научи Kluiki.bg.

Още от невръстна възраст Тони Стораро е давал пари за уроци за пиано на Фики. Изпълнителят с най-кадифеният глас е убеден, че специалността на сина му Фики ще му отвори много по-големи възможности от тези, които му предлага попрището на поп фолк изпълнител.

Фенките на любимеца на тийнейджърките били в потрес като научили новината. Те изпаднали в истерия, а Фейсбук прегрял от последователки, които убеждавали мускулягата да не ги оставя, а да остане да пее и в лекия жанр на музиката.

Фики все още не бил взел категорично решение дали напълно да отхвърли поп фолк пеенето. Младият певец искал все пак за си остави вратичка, понеже в това поприще вече жънел плодовете на своя труд, твърдят близки до звездата.

Припомняме, че след грандиозния абитуриентски бал на наследника на Тони Стораро, лъснаха неприятни истини за Фики. Разбра се, че Фики хич не го бивало в учението, а за дипломата му татко му се бръкнал с цели 20 бона, които дарил на училището. Негови съученици пък твърдят, че Фики Стораро не само не разпознавал и една нота, ами и не можел да пише правилно.

Но пък новата звезда на „Пайнер” умее да пее и най-вероятно и в поп пеенето пак ще се окаже успешен.