Черната Златка продъжава да изпитва огромната болка от загубата на своето бебе, но това не й пречи да се чувства щастлива от любовта на Миро!

За мъката на Черната Златка много се изговори и изписа през последните дни, тъй като самата тя постоянно разкрива как се чувства чрез социалната мрежа. Днес обаче Злати разкри и нешо друго, видя Kliuki.bg. А именно същността на своя любим Миро. Плеймейтката честити в страницата си рождения ден на своя възлюбения, използвайки много мили думи за него. Оказва се, че Миро бил мъж-мечта.

[caption id="attachment_322731" align="alignright" width="300"]Специално изготвен колаж от Черната Златка по случай рождения ден на Миро Специално изготвен колаж от Черната Златка по случай рождения ден на Миро[/caption]

Загубата на неродено бебе обикновено се изживява по-трудно от майката, тъй като тя го е носила в утробата си и е чувствала плода в себе си. С Черната Златка най-вероятно е същото и тук е ролята на Миро. Той не спирал да утешава своята жена. Както самата Златка сподели, Миро не пуснал ръката й дори за миг. Бизнесменът я подкрепя напълно и намира сили в самия себе си да й помага във всичко, въпреки че и той несъмнено страда от тази трагедия.

Черната Златка определя характера на Миро като достоен. Той вече е баща, но това не го е спряло да пожелае да сбъдне мечтата на Злати за бебе. Уви, не се получи от първия път, но надеждата е жива.