Сладката Крисия Тодорова постигна нещо наистина уникално!

Родителите на малката талантливка Крисия Тодорова са на върха на щастието и просто не могат да повярват на това, което се случва, разкриха близки на семейството от Разград. Родителите на уникалната Крисия продължават да считат за невероятно и за чудо това, което става в момента с детето им. А именно, че Криси сложи в малкия си джоб много родни и утвърдени звезди.

Оказа се, че Крисия Тодорова не може да се отдаде на заслужени игри и релакс, макар че е в лятна ваканция, а и в отпуска от "Шоуто на Слави". Очарователното момиченце е дори в пъти по-натоварено, тъй като всеки ден до нея пристигат десетки предложения за участия.

[caption id="attachment_322760" align="alignright" width="225"]Крисия Тодорова Крисия Тодорова със сигурност може да накара много утвърдени звезди да й завиждат на поканите[/caption]

"Крисия наистина е нещо невероятно. Не го оставят на мира това дете. Нон-стоп я канят да пее на частни събития от какъвто и да било род - то не са сватби, то не са рождени дни, то не са културни мероприятия, че дори и просто ей така. Има заможни хора, които просто желаят да се запознаят лично с детето и са готови да си платят за това", разкриват близки до семейството на сладураната Крисия.

Талантливата Крисия и родителите й обаче могат да бъдат абсолютно спокойни, защото с ангажиментите на детето се е заел лично Слави Трифонов. Дългия зорко следи поканите за участията на момиченцето и сам подбира кои места и мероприятия са подходящи за нея и кои не.

Също така Слави Трифонов е издействал солиден хонорар на Крисия, която не може да бъде извикана на участие под хиляда лева. "Ако Криси трябваше да се справя сама, тоест ако родителите й трябваше да й уреждат участия, сигурно щеше да взима максимум по 200-300 лева на събитие. Слави Трифонов обаче я направи истинска малка звезда, което е невероятно", коментират симпатизанти на даровитата госпожица.

Така детето-чудо Крисия Тодорова още от малка е източник на сериозни доходи в семейния бюджет, за което родителите й не са и сънували. "Криси е страхотна. Та тя вече печели сигурно повече и от татко си с неговия бизнес. Да е жива и здрава!", усмихват се приятели на семейството, горди с красивата и талантлива Крисия.