Валери Божинов осъзна болезнена истина за малкия Валерко!

Валери Божинов осъзна болезнена истина за малкия Валерко!
5 (100%) 4 votes

Валери Божинов най-накрая осъзна всичко, но дали не е твърде късно?!

Мъка споходи Валери Божинов, който научи болезнена истина за първородното си дете Валери младши. Футболистът осъзна какво се е случило, но вероятността вече да е твърде късно, го съсипва.

Оказа се, че малкият Валерко е заменил почти изцяло представите си за истински татко като приема за такъв не родния си родител, а доведения – Ники Михайлов. Според близки до Алисия това е съвсем нормално, тъй като когато Валери Божинов изостави сина си и певицата, за да се хвърли в обятията на Николета Лозанова, Валерко беше още твърде малък, за да разбира какво се случва около него.

Валери Божинов

Валери Божинов осъзна, че може да изгуби сина си

Този, с когото момченцето израсна, е Ники Михайлов, който се държи с него по-добре и от биологичния му баща. Ударът за Валери Божинов обаче дойде днес, когато с очите си видя как не той, а Ники Михайлов дава уроци на Валерко за спорта, волята, мъжеството и изобщо за живота.

Ники Михайлов публикува в профила си снимка на Валерко, който рита футбол на тревата. А върху снимката вратарят написа: „Работи здраво, братле! Това е начинът“. Очевидно е, че двамата са били заедно и за пореден път са си играли, тренирали и забавлявали заедно. А макар че играе футбол, малкият Валерко не е с екипа на баща си Валери Божинов, а с този на Кака.

Момченцето рита с фланелка на Кака, заедно с Ники Михайлов, а не с татко си

Момченцето рита с фланелка на Кака, заедно с Ники Михайлов, а не с татко си

„Това се заби като нож в сърцето на Валери Божинов. Макар да се опитва да не го показва, болката му е голяма, защото започна да се страхува, че ще изгуби детето си. Валери е много чувствителен човек, далеч по-чувствителен от Николета Лозанова и затова ясно осъзна, че синът му се е отчуждил от него. А това боли и то много боли“, разкриват близки до Валери Божинов.

При все, че втората му жена обаче прави всичко по силите си, за да има Валери Божинов само за себе си и за дъщеричката им Никол, не е ясно как футболистът ще успее да си върне близостта с Валерко. А и Алисия и Ники Михайлов все повече се обединяват и сближават като истинско семейство.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Валери Божинов осъзна болезнена истина за малкия Валерко!”

  1. Тодор

    авг. 12. 2014

    Валери наистина изглежда добър човек,а колкото до синът му той един ден ще разбере всичко ,не трябва да се сърди на баща си защото всеки допуска грешки,макар че на Божинов грешката е огромна и съсипваща не само кариерата му,но и връзката с първородният му син.

  2. Саня

    авг. 13. 2014

    Естествено че ще го боли за Валерко,та това му е първородния син,кой баща не обича детето си,това че мащехата му прави всичко възможно да го отделя от него не означава че не иска да вижда как детето му расте и се развива.

Добавете коментар