Валери Божинов най-накрая осъзна всичко, но дали не е твърде късно?!

Мъка споходи Валери Божинов, който научи болезнена истина за първородното си дете Валери младши. Футболистът осъзна какво се е случило, но вероятността вече да е твърде късно, го съсипва.

Оказа се, че малкият Валерко е заменил почти изцяло представите си за истински татко като приема за такъв не родния си родител, а доведения - Ники Михайлов. Според близки до Алисия това е съвсем нормално, тъй като когато Валери Божинов изостави сина си и певицата, за да се хвърли в обятията на Николета Лозанова, Валерко беше още твърде малък, за да разбира какво се случва около него.

[caption id="attachment_322764" align="alignright" width="300"]Валери Божинов Валери Божинов осъзна, че може да изгуби сина си[/caption]

Този, с когото момченцето израсна, е Ники Михайлов, който се държи с него по-добре и от биологичния му баща. Ударът за Валери Божинов обаче дойде днес, когато с очите си видя как не той, а Ники Михайлов дава уроци на Валерко за спорта, волята, мъжеството и изобщо за живота.

Ники Михайлов публикува в профила си снимка на Валерко, който рита футбол на тревата. А върху снимката вратарят написа: "Работи здраво, братле! Това е начинът". Очевидно е, че двамата са били заедно и за пореден път са си играли, тренирали и забавлявали заедно. А макар че играе футбол, малкият Валерко не е с екипа на баща си Валери Божинов, а с този на Кака.

[caption id="attachment_322765" align="aligncenter" width="280"]Момченцето рита с фланелка на Кака, заедно с Ники Михайлов, а не с татко си Момченцето рита с фланелка на Кака, заедно с Ники Михайлов, а не с татко си[/caption]

"Това се заби като нож в сърцето на Валери Божинов. Макар да се опитва да не го показва, болката му е голяма, защото започна да се страхува, че ще изгуби детето си. Валери е много чувствителен човек, далеч по-чувствителен от Николета Лозанова и затова ясно осъзна, че синът му се е отчуждил от него. А това боли и то много боли", разкриват близки до Валери Божинов.

При все, че втората му жена обаче прави всичко по силите си, за да има Валери Божинов само за себе си и за дъщеричката им Никол, не е ясно как футболистът ще успее да си върне близостта с Валерко. А и Алисия и Ники Михайлов все повече се обединяват и сближават като истинско семейство.