Десислава разкри най-съкровеното си желание!

Десислава разкри най-съкровеното си желание!
5 (100%) 3 votes

Поп фолк певицата Десислава направи разтърсващи признания за отношенията си със Зарко

Русото изкушение на поп фолка копнее да стане за втори път майка. Десислава вече има един син Майки от първия си неуспешен брак и вече мечтае да даде живот на втора рожба. С него красивата Десислава желае да дари дългогодишния си приятел Светлозар Савов, по-познат като Зарко, разбра HotArena.net.

ДесиСлава иска да остарее до Зарко

Десислава иска да остарее до Зарко

Певицата е единствената у нас, чиято кариера е еднакво успешна както в поп фолка, така и в популярната музика. В последните години русата красавица Десислава гради име в музиката и е щастлива и в личния си живот с ММА боецът Светлозар Савов.

Участничката в едно от изданията на шоуто ВИП Брадър е убедена, че човек може да коригира до известна степен съдбата си и сам да постигне към някои действия, ако мисли положително. Десислава е сигурна, че любовта с по-младия от нея мускуляга й е дар свише, защото освен че я прави щастлива и я изненадва непрекъснато и то приятно, той изключително добре се разбира и с порасналото й момче, научи Kluiki.bg

За марша на Менделсон певицата не мисли, но иска да направи мъжа до себе си баща. Силовият боец също бил готов вече да сменя памперси. Кариерата на Зарко често го изпраща зад граница и ако той трайно се установи в Америка Десислава е категорична, че ще последва любимия си мъж.

Писанията на жълтата преса, която непрекъснато ги разделят със Зарко и то с грозни думи, поп фолк дивата вече се е научила да приема с насмешка. За Десислава е важно, че работи успешно и на двата фронта – и по проекти на поп фолка, и на поп музиката, някои от които с популярни имена в музикалния бранш от чужбина.

Най-близкото й предизвикателство е участието й като съдия в музикалното шоу „Х фактор”. Въпреки че няма висше образование, Десислава е убедена, че ще се справи, защото има стажа и рутината. Певицата с ангелски глас признава, че иска да остарее до Зарко, който е нейната подкрепа. А музиката за Десислава е пътя, който е избрала със сърцето си и се надява да е оценен и разбран.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар