Нова ужасяваща версия за смъртта на бебето на Златка Димитрова!

Нова ужасяваща версия за смъртта на бебето на Златка Димитрова!
4.6 (91.43%) 7 votes

Златка Димитрова излезе навън за първи път след загубата на детето си!

Изстрадалата Златка Димитрова днес излезе навън за първи път след тежката загуба, която преживя. В края на миналата седмица Златка Димитрова изгуби бебето си, само седмици, преди раждането му. Детенцето почина в корема на плеймейтката, която е покрусена от мъка и продължава напред единствено благодарение на любимия си Миро и подкрепата на най-близките си хора.

Днес обаче, заедно с излизането на Злати след хора, излезе и още нещо. А именно и ужасяваща нова версия за смъртта на бебето й, която праща случая директно в прокуратурата. Защото има вероятност трагедията да се дължи на лекарска грешка, а не на клетвите на свекърва й, както се твърдеше до момента.

Златка Димитрова

Златка Димитрова се показа за първи път след трагедията

Стана ясно, че когато Златка Димитрова е отишла на последния си преглед в частна столична клиника, лекарят я изследва и установява, че нещо с тоновете на бебето изобщо не е наред. Той казва това на Златка Димитрова и прави нещо недопустимо – пуска я да се прибере у дома си. На следващия ден вече се установява, че бебето е починало в утробата й.

„Как е възможно лекар да разбере, че бебето не е добре, при това в края на седмия месец и да остави бременната жена да си отиде у дома?! Това звучи абсурдно, да не кажем престъпно. Вместо веднага да я хоспитализират и да се заемат с проблема, ако ще и с преждевременно раждане, щом има опасност, те я пращат да си ходи. Как Златка може да помогне на бебето си от вкъщи и сама – това е лудост“, категорични са близки приятели на хубавицата.

Вероятността по случая да стартира разследване е голяма, макар самата Златка Димитрова още да не се е произнесла по въпроса и да не е заявила дали самата тя ще тръгне открито на война и дали ще повдигне обвинение срещу клиниката или съответен доктор.

В момента Миро е плътно до нея и й оказва най-голямата подкрепа, за да може Златка Димитрова да се съвземе, колкото и трудно да е това.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

4 коментара по “Нова ужасяваща версия за смъртта на бебето на Златка Димитрова!”

 1. Фитотерапия

  авг. 13. 2014

  Не е хубаво да се рови чак толкова в личния живот на хората, пък било то и черната Златка…

 2. al

  авг. 14. 2014

  Съгласна съм че не е хубаво ама тези моми нон стоп показват личния си живот то не бяха снимки то не бяха интервюта обръщения селфита и какво ли още не все да са център на вниманието а после все медиите им виновни

 3. Име (задължително)

  авг. 17. 2014

  Напишете вашия коментар тук…

 4. Име (задължително)

  авг. 22. 2014

  Този лекар,който постъпил така трябва да бъде осъден и лишен от упражняване на лекарски права.

Добавете коментар