Златка Димитрова излезе навън за първи път след загубата на детето си!

Изстрадалата Златка Димитрова днес излезе навън за първи път след тежката загуба, която преживя. В края на миналата седмица Златка Димитрова изгуби бебето си, само седмици, преди раждането му. Детенцето почина в корема на плеймейтката, която е покрусена от мъка и продължава напред единствено благодарение на любимия си Миро и подкрепата на най-близките си хора.

Днес обаче, заедно с излизането на Злати след хора, излезе и още нещо. А именно и ужасяваща нова версия за смъртта на бебето й, която праща случая директно в прокуратурата. Защото има вероятност трагедията да се дължи на лекарска грешка, а не на клетвите на свекърва й, както се твърдеше до момента.

[caption id="attachment_322795" align="alignright" width="300"]Златка Димитрова Златка Димитрова се показа за първи път след трагедията[/caption]

Стана ясно, че когато Златка Димитрова е отишла на последния си преглед в частна столична клиника, лекарят я изследва и установява, че нещо с тоновете на бебето изобщо не е наред. Той казва това на Златка Димитрова и прави нещо недопустимо - пуска я да се прибере у дома си. На следващия ден вече се установява, че бебето е починало в утробата й.

"Как е възможно лекар да разбере, че бебето не е добре, при това в края на седмия месец и да остави бременната жена да си отиде у дома?! Това звучи абсурдно, да не кажем престъпно. Вместо веднага да я хоспитализират и да се заемат с проблема, ако ще и с преждевременно раждане, щом има опасност, те я пращат да си ходи. Как Златка може да помогне на бебето си от вкъщи и сама - това е лудост", категорични са близки приятели на хубавицата.

Вероятността по случая да стартира разследване е голяма, макар самата Златка Димитрова още да не се е произнесла по въпроса и да не е заявила дали самата тя ще тръгне открито на война и дали ще повдигне обвинение срещу клиниката или съответен доктор.

В момента Миро е плътно до нея и й оказва най-голямата подкрепа, за да може Златка Димитрова да се съвземе, колкото и трудно да е това.