Жестоката истина: Тези снимки донесоха голяма болка на Мария!

Жестоката истина: Тези снимки донесоха голяма болка на Мария!
4.6 (91.43%) 7 votes

Мария не може да повярва на очите си, снимките я нокаутираха!

Страшен шок изживя миньончето Мария след появата на няколко снимки, които преобърнаха представите й изцяло. Половинката на Християн Гущеров не може да си нацели място от яд, защото най-сетне бе поставена на място. И то не от кой да е, а от втората съпруга на бившия й Димитър Андонов – Никол Андонова.

Мария

Мария пред депресия – Никол Андонова срина представите й тотално

Откакто екс съпругът на Мария се венча за хубавата Никол Андонова, певицата не спираше да се фука, че тя е била по-важната, по-красива и по-обичана от него жена. Е да, но това не е така. Димитър Андонов отдавна доказа по безспорен начин огромната си обич към Никол Андонова, чиито снимки сразиха Мария.

Естествена и непринудена по природа, Никол Андонова направи нещо, с което нокаутира Мара Отварачката, а именно – експериментира с невероятна фотосесия. Последната наистина се получи перфектно, при това у Никол Андонова няма и помен от десетките пластични операции на Мария, видя Kliuki.bg.

Никол Андонова прелестна във фотосесията на Александър Златков

Никол Андонова прелестна във фотосесията на Александър Златков

Късите крайници на Мара не могат да се мерят с дългите бедра на Никол

Късите крайници на Мара не могат да се мерят с дългите бедра на Никол

„Страхотно е, защото една натурално красива жена доказа на позьорки като Мария и сие, че силиконът не е всичко. Излъчването или го имаш, или забрави! А при Никол, за разлика от Мария, то е в изобилие. Мария идея си няма каква услуга е направила на бившия си и колко му е помогнала да срещне истинското щастие и любов в лицето на Никол Андонова“, коментират източници, близки до Пайнер.

Стилна и елегантна

Стилна и елегантна

Силиконовата Мария има много да учи за стила и красотата

Силиконовата Мария има много да учи за стила и красотата

Те са категорични, че тези снимки на Никол Андонова ще разклатят из основи психиката на Мария, чиято единствена цел в живота е да позира и да демонстрира фалшив „Уау ефект“.

Късметлия е този Димитър Андонов!

Късметлия е този Димитър Андонов!

„Уау обаче може да кажем на професионалната и издържана фотосесия на Никол, а не на разкапващите се от фалшив силикон джуки на Мария. Християн Гущеров нека си се радва на „пластмасата“, но може само да диша прахта на Димитър Андонов, който е горд с истински прекрасна жена“, твърдят очевидци на невероятната сесия на Никол Андонова.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Жестоката истина: Тези снимки донесоха голяма болка на Мария!”

  1. Tinka Borisova Ilieva

    авг. 13. 2014

    drygo si e estestvenoto, tazi Nikol e nevoroqtno seksi

  2. Албен Димитров

    авг. 29. 2014

    Точно така !Много по-секси и истинска от фалшивата позйорка Мария!!!От естественото ,по-хубаво няма .По отварачката всичко е изкуствено,дори маниерите и поведението и. Хубаво е ,че мъжа и се е отървал от тази фалшива супер материалистка !! 😉

Добавете коментар