Неочаквано: Ето защо Слави Трифонов изгони Цветелина Грахич!

Неочаквано: Ето защо Слави Трифонов изгони Цветелина Грахич!
5 (100%) 4 votes

Нервите и търпението на Слави Трифонов не издържаха след скандалното му разкритие!

Цветелина Грахич е аут от „Шоуто на Слави“ като решението за това е еднолично – натири я самият Слави Трифонов. Дългия неведнъж се беше заканвал да уволни Цветелина Грахич, заради глезотиите, интригите и клюките, с които занимава всички от екипа по време на репетициите, но на босненката все й се разминаваше. Е, досега!

Цветелина Грахич е изгонена от „Шоуто на Слави“ заради скандално разкритие, което направил самият Слави Трифонов. А именно, че малката босненка тотално пренебрегва нарежданията и правилника му, като заработва на черно и крие пари и ангажименти, уредени от странични хора, а не от компанията на Слави Трифонов.

Слави Трифонов

Цветелина Грахич се подигра с търпението на Слави Трифонов

Това така вбесило Слави Трифонов, че той показал вратата на Цветелина Грахич, без да му мигне окото, разказаха източници, близки до предаването. „Цветелина Грахич прекали. То не бяха лиготии, то не бяха закъснения за репетиции, то не бяха нелепи подмятания в присъствието на шефа й, но последното вече изби рибата. Да се осмелиш да работиш на черно и да използваш славата си от „Шоуто на Слави“, за да въртиш тайни далавери – е, това вече накара Слави да избухне“, разкриват източниците и добавят, че самата Цветелина Грахич била тотално шокирана от уволнението си.

„Единствената надежда на Цветелина е, че в момента предаването е в отпуска и до новия му старт през есента има още много време. Тя вече налази Слави Трифонов, за да му се умилква и моли за прошка, а най-силният й коз е, че е добра приятелка с Годжи. Той е единственият, който може да склони Слави Трифонов да я върне обратно“, коментират запознати.

Колкото до приятелството между Цветелина Грахич и Годжи, то това е самата истина. Георги Милчев никога не е имал интимни отношения с певицата, но затова пък винаги се е кефел на лудориите й и гледа на нея като на дъщеря. Дали ще успее да оправи бъкиите й пред Слави Трифонов и да я върне на работа обаче – това е друг въпрос.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Неочаквано: Ето защо Слави Трифонов изгони Цветелина Грахич!”

 1. 1234

  авг. 14. 2014

  АУ, ЧУДО ГОЛЯМО, ТО КОЙ ЛИ НЕ ГО НАПУСНА!?

 2. Име (задължително)

  авг. 14. 2014

  Тая и без това е голяма лигла , така че шоуто може само да спечели от липсата й. Даже може и аз да го гледам.

 3. Emille Boev

  авг. 14. 2014

  бБОСНА-ХЕРЦЕГСКОТО ЦВЕТЕ БИЛО ИЗГОНЕНО, ЗАЩОТО СЕ ПОДИГРАЛО СЪС СЛАВУНДЕРА, ЧЕ ВЕЧЕ НЕ ГО ВДИГА… НО ТОЙ И ОБЕЩАЛ ДА Я ВЪРНЕ ВЕДНАГА, АКО МУ ПОМОГНЕ ДА ГО ВДИГНЕ! " СЛАВИ ВЯРВА ВЪВ ВЪЗКРЕСЕНИЕТО! " – УХИЛИЛА СЕ ЦВЕТЕТО. " СТАНИ! " – МУ КАЗАЛА ТЯ. " МА ТОЙ СЕ КАЗВА СЛАВИ, НЕ СЕ КАЗВА ЛАЗАР.." – НАМЕСИЛ СЕ ГОДЖАН.

Добавете коментар