Поп фолк певицата Алисия получи поредния удар от Ники Михайлов

Чалга фурията Алисия е луднала на тема брак и халка. Певицата на Ара мюзик се чуди какви номера да приложи, само и само вратарят Ники Михайлов да я заведе до брачния олтар.

[caption id="attachment_322816" align="alignright" width="300"]Алисия се натиска за брак, Ники си прави оглушки Алисия се натиска за брак, Ники си прави оглушки[/caption]

Поп фолк дивата непрекъснато си поства в социалния клюкарник „умни” съобщения, чието послание разкривало, че е готова на всичко, само и само да облече бялата рокля и на пръста й да блесне заветната халка.

Но любимият от дълго време си правел оглушки и нямал никакво намерение да осъществи копнежа на Алисия, научи Goreshto.net.

Алисия и Ники Михайлов вече три години живеят под един покрив. Алисия има горчивия опит от предишното си съжителство. Припомняме, че певицата вече живя без подпис с футболиста на „Левски” Валери Божинов. От връзката им, която не завърши с марша на Менделсон се роди сина им Валерко-младши.

Сега обаче сценария се повтаря едно към едно и Алисия беснеела от безсилие, доверяват близки до звездата. Но Ники бил и по-хитър от предшественика си, защото все още не й е направил и дете, разкри Kluiki.bg.

Плейбоят не само се правел на „дръж ми шапката”, щом Алисия го крънкала за сватба, но и често палувал, докато била на участия с различни знойни хубавици. Наскоро, докато Аля пеела в морски град, благоверния й бил засечен да вечеря насаме с колежката й Галена в лъскав столичен ресторант, а после да купонясват в дискотеката на Коцето.

Двамата били разконспирирани от доброжелатели, които побързали да светнат Алисия какви ги върши зад гърба й Ники, докато тя се труди упорито. Явно любовта на Ники към Алисия отдавна си е отишла, пророкуват вещи в любовните отношения.

Защото Ники Михайлов бил много по-близък и непрекъснато глезел като роден син Валерко-младши, отколкото майка му. Към Алиися той пестял и чувства, романтика , време, пък и пари, разкриват негови приятели.

Алисия вече трудно преглъщала как бившия й се скъсва да прави скъпи подаръци на Николета Лозанова и да я глези с екскурзии, а Ники вече не й купувал дори и модни парцалки. Мечтата на Алисия да бъде булка явно няма да стори и поредния мъж в живота й. Защото не се очертава Ники Михайлов да се ожени за чалга фурията, което буквално я съсипвало.