Митко Пайнера откровено се подигра с Глория

Митко Пайнера откровено се подигра с Глория
4.3 (85%) 4 votes

Голяма гавра на Пайнера с Глория, не е ясно какви ще са последствията!

Тази година се превърна в една от скандалните за Глория. Митко Пайнера се подигра с примата цели два пъти в рамките на няколко месеца. „Планета Лято 2014“ мина и замина, но не може да не направи впечатление какви изпълнители взеха участие в него, а Глория не получи покана от своя шеф. Фики Стораро, Галин, залязващите Кали и Малина са само част от онези, които с нищо не заслужиха повече от Глория да бъдат на тазгодишното турне.

Митко Пайнера е твърде жесток към Глория

Митко Пайнера е твърде жесток към Глория

Гавите на Митко Пайнера с примата обаче започнаха още по-рано. През месец март Цветелина Янева получи наградата за Балада на годината, в следствие на което публиката бурно я освирка, тъй като искаше „Пясъчни кули“ на Глория, припомня Kliuki.bg. Митко Димитров обаче реши друго и отне несправедливо наградата от Глория.

Не е ясно по каква причина Пайнера игнорира така Глория. Вярно е, че той опитва да подмлади поколението от звезди, но изпълнителката на „Присъда“ все още прави хитове и това е видно. Сигурно е обаче, че ако нещата продължават така, Глория може да бие шута на музикалната компания, тъй като с нея или без нея – тя е вече достатъчно доказало се име в тази музика.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар