Хитовата певица Джена място не може да си намери място от ярост!

Една от най-вървежните певици на „Пайнер” Джена е на път да си прости с огромната си мечта. Джена не може да замине за Америка, където имаше намерение да се врече във вярност на избраника си Джино.

[caption id="attachment_322835" align="alignright" width="300"]Джена не можа да вземе Джино Джена не можа да вземе Джино[/caption]

Джино, български емигрант с рождено име Гино Ташев се готвеше да посрещне избраницата си и двамата да минат под венчило. Само че консулите в американското посолство у нас решиха друго, пише в. "Всеки ден".

Въпреки напъните, певицата Джена не успя да получи туристическа виза за САЩ която й осигуряваше десетгодишно безпрепятствено миткане в страната с неограничените възможности. В държавата зад океана Джина щеше не само да се венчае за мъжа на сърцето си, но и официално да получи статут на американска гражданка. След което пътищата й дотам щяха да бъдат отворени за нея завинаги,разбра Kluiki.bg.

С новото си гадже поп фолк дивата се запозна миналата година, когато за първи път стъпи на Свободния континент и изнесе концерт пред българската общност. Там, в Чикаго стана заварката между Джена и Джино и искрата на любовта моментално прехвръкнала помежду им. Не само прехвърчала, ами чувствата им толкова се задълбочили, че двамата решили да узаконят съюза си.

На турнето Джена замина с работна виза, която не й позволявала да сключва брак на територията на Америка. Родената в Разград певица била бясна и място не можела да си намери от яд заради неудачната развръзка на събитията, твърдят близки до чалгарката.

Упорито се говори, че връзката, която била породена уж от дълбока любов всъщност си била сметкаджийка. Затова и Джина толкова се косяла и тормозила. Според столични бръмчалки Джена имала огромен мерак да стане американска гражданка.

Но това щяло да стане само ако сватбата била на американска територия. А идеята на Джино била да го вкара сред родните ВИП-ове. Всичко е сметка, ама май Джина си я направи без кръчмар, кефили се злобари заради кофтия късмет на силиконката.