Моника Валериева удиви всички с разкритието на своето любовно състояние!

Сензацията е налице. Красавицата Моника Валериева няма мъж до себе си, въпреки че изглежда невероятно. Днес тя намекна за това във Фейсбук, споделяйки че се чувства свободна, видя Kliuki.bg. Това веднага бе разтълкувано, че към момента няма гадже. Цялата тази ситуация обаче изглежда абсурдна, тъй като щом така изглеждаща жена не може да си намери мъж, какво остава за много други българки?!

[caption id="attachment_322831" align="alignright" width="225"]Моника Валериева - свободна и страшно красива Моника Валериева - свободна и страшно красива[/caption]

Истината обаче може би е малко по-различна. Най-вероятно изискванията на Моника Валериева са много завишени. Тя бе свързвана с какви ли не мъже, но така и не разкри официално нито един от тях. Преди известно време нейното име бе замесено в семейната драма на Николета и Валери. Твърдеше се, че Божинов е залитнал по Моника, но отново нищо не бе доказано.

Макар че не ги е оповестила официално, изискванията на Моника Валериева за мъжа до нея със сигурност са свързани с пари, добра визия и приятен характер. Това искат повечето от днешните жени, особено с външността на манекенката. Ако не занижи малко критериите си обаче, Моника може още дълго да се чувства свободна, в което няма нищо лошо, разбира се.