Изключително сензационно - Теодора, която е дете на певицата Ивана, не може да открие любовта!

Чудесата са тези, които правят света по-вълнуващ. А това - красива девойка да не може да си намери възлюбен, е повече от сензационно и граничи с истинско чудо. Щерката на Ивана обаче изпитва именно този проблем. Въпреки че е наследила от майка си неземната външна красота, та дори я е надминала, Теодора очевидно не е успяла да наследи от Ивана дръзкия подход към мъжете.

[caption id="attachment_322885" align="alignright" width="300"]Ивана и Теодора съществено се различават по отношение на любовта Ивана и Теодора съществено се различават по отношение на любовта[/caption]

Характерът на Теди бил по-различен от този на фолк дивата. Младото момиче обичало много да чете и да се интересува от най-различни неща, вместо постоянно да купонясва навън. Разбира се, хубавицата имала доста приятели, както и самата Ивана, но сериозността й я отличавала от девойките на нейната възраст. Теодора никога нямало да си легне с някого само за нощ или две, което някак отблъсквало младежите, научи Kliuki.bg.

Няма как обаче такава красива дама да няма и ухажоври. Предвид визията й и популярността на Ивана, много мъже се пробвали да впечатлят Теодора. Става дума за господа от 20 чак до 40-годишна възраст. Засега обаче Теди се въздържа от нещо повече с когото и да било от тях, защото последната й провалена връзка я направила доста предпазлива.