Показа що за стока е: Ани Салич изля цялата си злоба!

Показа що за стока е: Ани Салич изля цялата си злоба!
5 (100%) 4 votes

Предателката Ани Салич сама доказа, че има защо да я наричат така!

Новинарката Ани Салич лично доказа, че има защо колегите й и от Би Ти Ви, и от Нова телевизия да я наричат „предателка“. Тя сама си показа рогата и що за стока е, като не се сдържа и изля цялата си злоба. Срещу колежката си Даниела Тренчева, която очевидно я превъзхожда като професионалист, че и като човек.

Оказа се, че от известно време насам Ани Салич не спирала да вилнее в телевизията и да се опитва да прави интриги срещу Даниела Тренчева, на която бясно завижда. Ани Салич се тресяла от яд, че предаването й „Извън новините“ тотално изчезна от ефир, заради убийствено ниския си рейтинг, докато това на Даниела Тренчева „Ничия земя“ е излъчвано в най-гледаното време. А и как да не бъде, когато интересът към него бил рекордно голям.

Ани Салич

Ани Салич си показа рогата пред всички

„Даниела Тренчева е журналист с 15-годишен опит в разследващата журналистика, интервютата по наболели теми и прочие. А Ани Салич – ще прощавате, но тя си е една редова говорителка. Как изобщо може да смята, че има база за сравнение между нея и Даниела, а още повече да плете интриги и да недоволства“, коментират в нюзрума на Нова телевизия.

Най-новият ход на Ани Салич бил да се отдръпне демонстративно и от колегата си на екран Ники Дойнов, за да го накаже за уважението и респекта му към Даниела Тренчева.

Разбира се, това изобщо не „накривило шапката“ на Ники Дойнов, който отдавна е изразил категоричното си мнение, че дори по отношение на работата в новините, Даниела Тренчева се справя много по-добре от Ани Салич.

„Колкото и да фучи, и трещи, Ани Салич никого няма да убеди – не и по този злобен и заядлив начин. Но явно това си може жената, това си прави. Характерът не може да си промениш, той винаги ще те издава“, коментират колеги на Ани Салич.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

6 коментара по “Показа що за стока е: Ани Салич изля цялата си злоба!”

 1. Николай Дабев

  авг. 16. 2014

  porednata glupost…..

 2. Silvia Gancheva

  авг. 17. 2014

  Нова Телевизия изгуби много след разпада на тандема Ники Дойнов – Даниела Тренчева! Страхотен екип бяха. А що се отнася до самата Ани Салич – или да се връща в БТВ (и без това принадлежи към тях), или да я свалят поне от централните новини, че постоянните ѝ лапсуси дразнят неимоверно, плюс липсата ѝ на професионализъм опростява новинарските емисии. Да ѝ поверят обедните новини, че и без това ще се хареса най-много на зрителите по това време на деня….

 3. Име (задължително)

  сеп. 01. 2014

  предаването на салич беше изненадващо интересно

 4. Joana Rubin

  сеп. 05. 2014

  много е посредствена, проста, необразована, злобна, мръсна коплексарка, но времето й мина. няма вече кой да заблуди. по-добре да си седи в къщи. не става и за чистачка на клозети тази твар. жалко, че маги се излъга с нея. тя, ако има власт, ще го изгони и ще седне и на неговия стол, но дип биля, че никой вече не й обръща внимание. усойница. тая проста тъпа селянка четеше в новините, че съм била злобна, нагла, проста, необразована, шарлатанка, измамничка, интригантка и какво ли не още, а то всичко това се отнасяло за нея. а аз съм си все още образована, защото си имам дипломи, а ти се скрий вдън земя, селянко проста. защото виждаш, че всичко се връща, маймуно селска.

 5. Joana Rubin

  сеп. 05. 2014

  тя е много проста. не е глупост.

 6. Joana Rubin

  сеп. 05. 2014

  отдавна казвам, че не само аз не я харесвам. радвам се, че има и други умни хора, като мен, които не я харесват. то пък няма и за какво. дори съм и по-хубава от нея, макар че съм по-стара и по-добре стоя на екран от нея, защото тя не може да прикрие простотията си. тя прозира из под лицето й. да си я вземат в ьтв и без туй никой не ги гледа. нека ги грози и излага, ама май и те захитряха.

Добавете коментар