Предателката Ани Салич сама доказа, че има защо да я наричат така!

Новинарката Ани Салич лично доказа, че има защо колегите й и от Би Ти Ви, и от Нова телевизия да я наричат "предателка". Тя сама си показа рогата и що за стока е, като не се сдържа и изля цялата си злоба. Срещу колежката си Даниела Тренчева, която очевидно я превъзхожда като професионалист, че и като човек.

Оказа се, че от известно време насам Ани Салич не спирала да вилнее в телевизията и да се опитва да прави интриги срещу Даниела Тренчева, на която бясно завижда. Ани Салич се тресяла от яд, че предаването й "Извън новините" тотално изчезна от ефир, заради убийствено ниския си рейтинг, докато това на Даниела Тренчева "Ничия земя" е излъчвано в най-гледаното време. А и как да не бъде, когато интересът към него бил рекордно голям.

[caption id="attachment_322920" align="alignright" width="300"]Ани Салич Ани Салич си показа рогата пред всички[/caption]

"Даниела Тренчева е журналист с 15-годишен опит в разследващата журналистика, интервютата по наболели теми и прочие. А Ани Салич - ще прощавате, но тя си е една редова говорителка. Как изобщо може да смята, че има база за сравнение между нея и Даниела, а още повече да плете интриги и да недоволства", коментират в нюзрума на Нова телевизия.

Най-новият ход на Ани Салич бил да се отдръпне демонстративно и от колегата си на екран Ники Дойнов, за да го накаже за уважението и респекта му към Даниела Тренчева.

Разбира се, това изобщо не "накривило шапката" на Ники Дойнов, който отдавна е изразил категоричното си мнение, че дори по отношение на работата в новините, Даниела Тренчева се справя много по-добре от Ани Салич.

"Колкото и да фучи, и трещи, Ани Салич никого няма да убеди - не и по този злобен и заядлив начин. Но явно това си може жената, това си прави. Характерът не може да си промениш, той винаги ще те издава", коментират колеги на Ани Салич.