Кали е изпаднала почти в нервна криза, защото не може да отслабне!

Певицата Кали е в див ужас заради тлъстините си. Тя не може да отслабне след раждането на третото си дете и това кара нервите й да се опъват до скъсване, разкриха близки до обкръжението на Кали. Въпреки че внимавала какво яде, Кали така и не успявала да свали излишните килограми, а най-много я тровели мазнините и натрупванията по талията и ханша.

[caption id="attachment_322926" align="alignright" width="300"]Кали Кали доста се затрудни с отслабването след третото раждане[/caption]

"Кали винаги се е справяла блестящо с напълняването при първите си две раждания, но третото я озори. А и тя не припарва до фитнес залата, защото все казва, че няма време покрай грижите за децата и работата. За да свали килограми и да оформи тялото си обаче, спортът е най-добрият начин. Алтернативния може и да помогне, но може и да не свърши нищо", коментират близки до Кали, които разкриха, че певицата е тръгнала на специални масажи.

Въпросните масажи стрували по няколко стотачки седмично на Кали, която обаче се радвала, че с тях ще отслабне "мързеливо". Тя ходела в салона 2-3 пъти седмично, където й правели масажите със специален апарат, който уж топял сланините.

[caption id="attachment_322927" align="aligncenter" width="300"]Кали никога не е била с такива паласки Кали никога не е била с такива паласки[/caption] [caption id="attachment_322928" align="aligncenter" width="300"]Има нужда от драстично коригиране, смятат дори фенове Има нужда от драстично коригиране, смятат дори фенове[/caption]

"Салонът се намира близо до дома й и това й се струва отлично, защото не й се налага да се оправя и гримира, а може да отскача дотам само по чехли и домашни дрехи. Кали отделя по един час на процедура, през което време си лежи, почива си от къщните грижи и си клюкарства с масажистката. Дали обаче ще постигне това, което иска, при положение, че не си мърда задницата?!...", чудят се източниците, станали свидетели на "пътеката", която Кали направила до салона за масажи и обратно, съобщава агенция Пик.

[caption id="attachment_322929" align="aligncenter" width="300"]Дали ще се получи само с масажите?! Дали ще се получи само с масажите?![/caption]

Певицата обаче ще трябва да се стегне, ако иска да продължи с успешната си кариера, тъй като на всички в Пайнер е пределно ясно, че шефът не търпи дебелани. Времето на Ивана и Рени отдавна отмина, а към момента Митко Пайнера следял под лупа килограмите на певиците си.

Дали Кали ще бъде част и от бъдещите му турнета и телевизионни проекти, ще зависи изцяло от възстановената й визия.