Не може да отслабне: Тлъстините на Кали я хвърлиха в ужас! (ВИЖ СНИМКИТЕ)

Не може да отслабне: Тлъстините на Кали я хвърлиха в ужас! (ВИЖ СНИМКИТЕ)
4.8 (95%) 4 votes

Кали е изпаднала почти в нервна криза, защото не може да отслабне!

Певицата Кали е в див ужас заради тлъстините си. Тя не може да отслабне след раждането на третото си дете и това кара нервите й да се опъват до скъсване, разкриха близки до обкръжението на Кали. Въпреки че внимавала какво яде, Кали така и не успявала да свали излишните килограми, а най-много я тровели мазнините и натрупванията по талията и ханша.

Кали

Кали доста се затрудни с отслабването след третото раждане

„Кали винаги се е справяла блестящо с напълняването при първите си две раждания, но третото я озори. А и тя не припарва до фитнес залата, защото все казва, че няма време покрай грижите за децата и работата. За да свали килограми и да оформи тялото си обаче, спортът е най-добрият начин. Алтернативния може и да помогне, но може и да не свърши нищо“, коментират близки до Кали, които разкриха, че певицата е тръгнала на специални масажи.

Въпросните масажи стрували по няколко стотачки седмично на Кали, която обаче се радвала, че с тях ще отслабне „мързеливо“. Тя ходела в салона 2-3 пъти седмично, където й правели масажите със специален апарат, който уж топял сланините.

Кали никога не е била с такива паласки

Кали никога не е била с такива паласки

Има нужда от драстично коригиране, смятат дори фенове

Има нужда от драстично коригиране, смятат дори фенове

„Салонът се намира близо до дома й и това й се струва отлично, защото не й се налага да се оправя и гримира, а може да отскача дотам само по чехли и домашни дрехи. Кали отделя по един час на процедура, през което време си лежи, почива си от къщните грижи и си клюкарства с масажистката. Дали обаче ще постигне това, което иска, при положение, че не си мърда задницата?!…“, чудят се източниците, станали свидетели на „пътеката“, която Кали направила до салона за масажи и обратно, съобщава агенция Пик.

Дали ще се получи само с масажите?!

Дали ще се получи само с масажите?!

Певицата обаче ще трябва да се стегне, ако иска да продължи с успешната си кариера, тъй като на всички в Пайнер е пределно ясно, че шефът не търпи дебелани. Времето на Ивана и Рени отдавна отмина, а към момента Митко Пайнера следял под лупа килограмите на певиците си.

Дали Кали ще бъде част и от бъдещите му турнета и телевизионни проекти, ще зависи изцяло от възстановената й визия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар