Читателски шамар върху Златка Димитрова! Трагедията на плеймейтката продължава да буди интереса на мнозина!

Читател на Kliuki.bg ни разкри особено интересна и същевременно неприятна за Златка Димитрова версия за смъртта на бебето й. Плеймейтката не е спирала да се излага на слънце и да обикаля родните плажове, което е противоказано за бременни жени. Именно така са изтекли водите й преждевременно и се е стигнало до фаталния край. Това е становището на нашия читател, който твърди, че информацията му е сигурна.

[caption id="attachment_322940" align="alignright" width="300"]Трагедията на Златка Димитрова в следствие на плажа? Трагедията на Златка Димитрова в следствие на плажа?[/caption]

Версиите за трагедията на клетата Златка Димитрова през последните дни са наистина много. Първоначално се считаше, че тя е станала жертва на проклятие от страна на бъдещата си свекърва, която я мрази и заради това я била проклела на бездетност.

После пък из родния печат се появиха информации, че Златка е пометнала в следствие на лекарска грешка. Самата шампионка на "Биг Брадър Ол Старс" след това отрече този вариант, но така и не спомена причината за жестоката трагедия.

Това говори, че читателят на Kliuki.bg може да има известно право, но пък не бива да се забравя, че болката на Златка Димитрова е огромна, каквато и да е истината за трагедията. Дано скоро с Миро отново бъдат споходени от голямото щастие.