Този път постъпката на Мария мина всички, ама всички граници!

Надутата половинка на Християн Гущеров - Мария, този път мина всички граници на нормалното родителско поведение. Казваме "нормално", защото за "похвално" и дума не може да става. Това, което е внушила Мария на малката Марая обаче, надминава всичките й досегашни глупости.

Оказа се, че 6-годишната Марая от малка е възпитана да се държи като принцеса и да не общува с деца, чиито родители не са от "голямото добрутро". Доказателство за това е и прескъпото тържество за рождения ден на момиченцето, на което обаче присъстваха едва 3-4 дечурлига.

[caption id="attachment_322946" align="alignright" width="300"]Мария Мария ще направи детето си досущ като нея[/caption]

Не, че никой не е искал да дойде и да си поиграе със скъпите играчки на Марая, а просто само тези малчугани са били удостоени с покана от височайшата й родителка Мария. Факт, който настрои потребителите в мрежата срещу певицата и те изригнаха с гневни коментари.

"Това е лудост! Що за детски празник е това, когато Марая е заобиколена отново от възрастни, а децата на нейната възраст са по-малко от пръстите на едната ръка?! Или Мария иска детето й да няма приятели и да стане надуто и саможиво егоистче от малко, като самата нея?!", възмутено коментират представители на "средното" съсловие, което явно за Мария е недостойно да се докосне до нея и семейството й, пише Хотарена.нет.

[caption id="attachment_322947" align="aligncenter" width="300"]Марая не може да дружи с кой да е, демек с бедни деца Марая не може да дружи с кой да е, демек с бедни деца[/caption] [caption id="attachment_322948" align="aligncenter" width="300"]Затова и малкото момиченце имаше само 3-4 дечица на скъпия си иначе празник Затова и малкото момиченце имаше само 3-4 дечица на скъпия си иначе празник[/caption]

Припомняме, че Марая посещава ултра скъпа детска градина, за която Мария и Християн Гущеров пръскат няколко хилядарки месечно, но очевидно и в тази градина не всички деца са достойни за приятелчета на малката.

[caption id="attachment_322949" align="aligncenter" width="300"]Отрупана маса, а малко деца. Но пък все на богаташи Отрупана маса, а малко деца. Но пък все на богаташи[/caption]

"Мария внушава на Марая такива безумни неща, които ще са й от огромна вреда като порасне. Защото парите не са вечни - днес Мария ги има, а покрай нея и Марая. Но понякога животът поднася изненади. Какво ще прави това дете ако някой ден получи точно такава една "изненада", а вече се изживява като кралица?! Възпитанието на Мария в това отношение е под всякаква критика", коментират потребителите.