Непростимо: Виж какво внуши Мария на 6-годишната Марая! (СНИМКИ)

Непростимо: Виж какво внуши Мария на 6-годишната Марая! (СНИМКИ)
5 (100%) 4 votes

Този път постъпката на Мария мина всички, ама всички граници!

Надутата половинка на Християн Гущеров – Мария, този път мина всички граници на нормалното родителско поведение. Казваме „нормално“, защото за „похвално“ и дума не може да става. Това, което е внушила Мария на малката Марая обаче, надминава всичките й досегашни глупости.

Оказа се, че 6-годишната Марая от малка е възпитана да се държи като принцеса и да не общува с деца, чиито родители не са от „голямото добрутро“. Доказателство за това е и прескъпото тържество за рождения ден на момиченцето, на което обаче присъстваха едва 3-4 дечурлига.

Мария

Мария ще направи детето си досущ като нея

Не, че никой не е искал да дойде и да си поиграе със скъпите играчки на Марая, а просто само тези малчугани са били удостоени с покана от височайшата й родителка Мария. Факт, който настрои потребителите в мрежата срещу певицата и те изригнаха с гневни коментари.

„Това е лудост! Що за детски празник е това, когато Марая е заобиколена отново от възрастни, а децата на нейната възраст са по-малко от пръстите на едната ръка?! Или Мария иска детето й да няма приятели и да стане надуто и саможиво егоистче от малко, като самата нея?!“, възмутено коментират представители на „средното“ съсловие, което явно за Мария е недостойно да се докосне до нея и семейството й, пише Хотарена.нет.

Марая не може да дружи с кой да е, демек с бедни деца

Марая не може да дружи с кой да е, демек с бедни деца

Затова и малкото момиченце имаше само 3-4 дечица на скъпия си иначе празник

Затова и малкото момиченце имаше само 3-4 дечица на скъпия си иначе празник

Припомняме, че Марая посещава ултра скъпа детска градина, за която Мария и Християн Гущеров пръскат няколко хилядарки месечно, но очевидно и в тази градина не всички деца са достойни за приятелчета на малката.

Отрупана маса, а малко деца. Но пък все на богаташи

Отрупана маса, а малко деца. Но пък все на богаташи

„Мария внушава на Марая такива безумни неща, които ще са й от огромна вреда като порасне. Защото парите не са вечни – днес Мария ги има, а покрай нея и Марая. Но понякога животът поднася изненади. Какво ще прави това дете ако някой ден получи точно такава една „изненада“, а вече се изживява като кралица?! Възпитанието на Мария в това отношение е под всякаква критика“, коментират потребителите.

Коментари чрез Facebook

коментара

7 коментара по “Непростимо: Виж какво внуши Мария на 6-годишната Марая! (СНИМКИ)”

 1. Penka

  авг. 15. 2014

  Браво! Много „ултра“ и „супер“ скъпо – картонени чиниир пържени картофи със сирене и т.н..Не, че е лошо, нормално детско парти! Стига сте писали глупсти и моля, спрете да ни занимавате с тази скука!!!

 2. Ilona Ivanova

  авг. 16. 2014

  bravo,taka si sasipvat decata.umstvenno

 3. Анонимен

  авг. 16. 2014

  Напишете вашия коментар тук…

 4. Име (задължително)

  авг. 16. 2014

  Ох, кво ще стане ако поне един ден не четем за някаква чалгарка и носорога до нея, който и да е той. Хубаво я учи дъщеря си, само не знам когато приказката свърши, защото нищо не е вечно, как ще се справя тази Марая. Май никак, или знаем как- наркотици, самоубийства и всичко, което да измъкне човек от „придобити“ богаташки навици. Ма нейна си работа, простотията е вечно бременна!

 5. Име (задължително)

  авг. 17. 2014

  detski praznik ne se praznuva taka!!!za celta ima specialni detski centrove,sas specialni programi,zabavlenia za decata i t.n.!!!tova ne e detski rojden den!!!Za luks da ne govorim!!!

 6. Име (задължително)

  сеп. 11. 2014

  Tapa parka e taq.

 7. Име (задължително)

  сеп. 11. 2014

  Taka shte prevail delete si taq e Mongo prosta.

Добавете коментар