Джулия Робъртс сподели каква е самата тя, но се радва, защото това я прави по-земна и реална!

Хубавицата Джулия Робъртс е една от най-харесваните и желани актриси и жени може би в целия свят, но самата тя казва, че се радва, че никога не е печелила титли, конкурси или някакво признания за външността си, защото това би я главозамаяло. Според нея тя прилича повече на мъжко момиче сред останалите си колежки в Холивуд. Дори като по-млада не е определяна от критиците като някакъв символ на женска красота. Чарът й е определено голям и затова има и толкова почитатели, пишат и от сайта "Една".

[caption id="attachment_323003" align="alignright" width="300"]Красивата Джулия Робъртс се смята за мъжкарана Красивата Джулия Робъртс се смята за мъжкарана[/caption]

Освен актриса и популярна личност, Джулия Робъртс може да каже с гордост, че има голямо и щастливо семейство, тъй като е омъжена и майка на три деца. Именно чрез тях тя успявала да балансира между семейството, кариерата и всички други ангажименти, защото точно близките й хора най-много й помагали в живота, а и в професията.

А за нещата, които идват в повече, със смях казва, че когато има много ангажименти, просто половината ги пропуска, за да се справи някак, но не обичала въпроси от типа как балансирате между дома и работата си. Тя се определя като земен човек, реалист, който води доста обикновен живот извън филмите и професията си, научи Kliuki.bg.