Антон Хекимян щастливо влюбен

Антон Хекимян щастливо влюбен
5 (100%) 3 votes

Антон Хекимян е много щастлив! Водещият на БТВ прекарва своята лятна ваканция по южното ни черноморие със своята любима Василена!

Въпреки че неотдавна двамата се разделиха за кратко и се тръгнаха слухове, че дамата го е зарязала, явно вече са изгладили различията си, тъй като са видени заедно на морето в компанията на свои приятели да прекарват своите отпуски. Двойката била много щастлива, Антон Хекимян и Василена са влюбени и се разбират по-добре от всякога, казват техни близки.

Антон Хекимян щастливо влюбен

Антон Хекимян щастливо влюбен

Антон Хекимян е много обещаващ кадър на БТВ, а Василена работи в предаването на Милен Цветков в конкурентната телевизия, но двамата са заедно от доста време вече и дори се говореше за годеж, така или иначе са прекрасна двойка и талантливи млади хора.

От другата седмица двамата се връщат на работните си места, пишат и от изданието „Всеки ден“, където очакват Хекимян, за да вдигне рейтинга на сутрешното предаване. След като колежката му Биляна Гавазова отиде в отпуск, се очакват нови промени в състава на двамата водещи на сутрешното информационно предаване по БТВ, тъй като двойката Хекимян с Биляна Гавазова не се оказа много успешна за зрителите. Дано най-сетне във въпросната телевизия се намерят достойни конкуренти на оказалия се най-успешен тв тандем Ани Цолова и Виктор Николаев.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Антон Хекимян щастливо влюбен”

  1. Emille Boev

    авг. 16. 2014

    ВЛЮБЕН Е ВЪВ ВАСИЛЕН, ХЮМНЕТО МУ НИЕДНО!

Добавете коментар